Healingkoden : sex minuter för att läka orsaken till dina problem med hälsa (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2013-01-24
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The Healing Code
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
155 g
SAB
Cead
ISBN
9789174751024
Healingkoden : sex minuter för att läka orsaken till dina problem med hälsa (pocket)

Healingkoden : sex minuter för att läka orsaken till dina problem med hälsa

(162 röster)  |  Läs 42 recensioner
Pocket Svenska, 2013-01-24

Slutsåld

År 2001 upptäckte dr Alexander Loyd hur man kan aktivera en fysisk funktion som finns inbyggd i kroppen och med vars hjälp vi kan eliminera orsaken till så mycket som 95 procent av alla sjukdomar och fysiska symtom.
Nervsystemet och immunförsvaret kan då utföra sitt arbete med att läka skador och svagheter i kroppen. Dr Loyds upptäckter har validerats med hjälp av tester och inte minst av de tusentals människor från hela världen som har använt healingkoden för att komma till rätta med praktiskt taget alla slags problem när det gäller sjukdomar, känslor och relationer, liksom framgång i arbetslivet. Tester har också visat att det finns en allomfattande healingkod som kan hjälpa till att läka de flesta typer av problem för de flesta människor. I den här boken får du lära dig denna allomfattande healingkod, som bara tar några minuter att göra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 42 recensioner av Healingkoden : sex minuter för att läka orsaken till dina problem med hälsa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Långdraget men effektivt
  Maria, 21 april 2016

  Själva tekniken beskrivs under ett tiotal sidor och i ärlighetens namn så får man ut mer av att söka på "healing code" på youtube - det spar oändligt med tid och faktiskt är tekniken så pass enkel. Man behöver verkligen inte läsa den här boken för att lära sig tekniken.

  När man har läst nästan hela boken efter att ha tänkt "kom till saken då..." så kommer man äntligen till dessa fåtal sidor där tekniken äntligen beskrivs i all sin enkelhet. Utöver själva tekniken är det ingenting a... Läs hela recensionen

 2. Healing
  Amleht, 14 mars 2016

  Spännande bok, måste läsas flera gånger det var mycket att ta in, mycket spännande har healat i åtta veckor och nu har jag börjat känna pirr i fingrarna gör det tre ggr dag.

 3. Prova...

  Man kan inte annat än prova detta.I en vecka har jag gjort det,men inte märkt nåt specifikt ännu.Men trägen vinner....

 4. Inte min grej...
  Helene Trolin , 30 juli 2015

  Ett väldigt enkelt sätt att läka alla sorters problem. Men om man inte vet var man ska börja, om problematiken är mångfasetterad, då är det genast betydligt svårare. Lite rörigt skriven o mycket typisk amerikansk optimism. Väldigt lik EFT i grunden.

 5. Kvantfysik
  Anette Lundholm, 26 februari 2015

  Spännande intressant läsning med en ny syn på hur människan fungerar. Kvantfysik!
  Naturvetenskap och andlighet går hand i hand. Vi är fantastika skapelser!

 6. tjatig, inte mycket om själva healingkoden
  Sökare, 25 februari 2015

  en besvikelse, massa beskrivningar av fall som blev så mycket bättre och sedan när man väl kommer till själva healingkoden så avklaras detta på några sidor.

 7. Värd att testa
  Kamila , 24 februari 2015

  Bra och utförligt skrivet, värd att läsa och testa. Började testa själv. Har redan rekommenderad boken till flera personer. Prisvärd.

 8. Intressant och läsvärt!
  Edyta Anna Skorupinska, 13 januari 2015

  Jag blev positivt överraskad när jag läste denna bok. Boken tar upp ett helt annat perspektiv på vad som orsakar ohälsa hos människan samt hur man kan bota den. Riktigt intressant innehåll som man gärna skulle vilja fördjupa sig i dock skriven i amerikansk anda som jag kunde irritera mig på.
  Jag inte hunnit använda koderna tillräckligt länge att uttala mig om hur pass effektivt koden verkar, men upplever alltid en lättnad efter jag har gjort den. Tror det är viktigt att man gör koden med uppriktighet och övertygelse. Helt klart läsvärd!

 9. Enkel att förstå
  Anita BJÖRKLUND, 13 november 2014

  Den är lätt läst och ftydligt beskrivet hur man skall gå tillväga.
  Fungerar,är min upplevelse..Lätt använd enkel att ta fram .

 10. En fantastiskt bok
  Inger Jonsson, 3 november 2014

  En bok som går utanpå andra böcker. Detta redskap som boken ger går verkligen på djupet, ända ner till cellnivå. Läs denna bok med ett öppet sinne och ge dig själv chansen att leva ett rikare liv genom att få bort din inre stress och få ett immunförsvar som fungerar. Sanningen är ofta enkel, och detta redskap som presenteras i boken är också enkelt. Boken är informativ och lätt att förstå. Läs och förundras.

 11. Använd koden!
  Pieter van den Berg, 21 oktober 2014

  Använder Healingkoden dagligen med mycket bra resultat! Alla borde läsa boken och använda koden för att slippa problem med hälsan.

 12. Hur man använder Healingkoden

  Läser den som en uppslagsbok, går tillbaka o läser om igen och om igen, varje gång kommer det nya tankar o nya idéer hur mitt eget liv ser ut, eller hur jag vill leva.

 13. healing och självinsikt
  xenghe, 6 oktober 2014

  något spektakulär! men andemeningen är klar och tydlig, vi har alla en potential av självläkande krafter inom oss. läses med kritiska ögon!

 14. En fantastisk bok. Så i linje med kvantumbiologin!
  Fannar Freyr (STHLM), 7 september 2014

  Kolla upp kvantum-mekanik, kvantum-fysik, kvantum-biologi etc. på t.ex. Youtube, och du förstår att denna helandets kod KAN fungera. Fungerar om du får till den rätta dialogen mellan "dig" och ditt s.k. omedvetna (som ju bestämmer det mesta).

  Rekommenderas för vem som helst som har svårigheter att överkomma eller läka och är beredd på att tilltala sitt omedvetna (eller vad det är) på detta vis.

 15. Rekomenderar
  Sarka Mabrouk, 5 augusti 2014

  Revolutionerande!!!!!!!.....men "6 minuter för att läka orsaken......" är missvisande/överdrivet....Annars fantastisk... pratar om den till alla jag möter...har köpt minst 5 st till närmaste vänner.
  Tack för den!!
  MVH
  Sharka

 16. Underbar
  Maj, 4 augusti 2014

  Jag har bara läst några sidor av boken så jag kan inte säga så mycket om den ännu men den verkar intressant att läsa om hans resa genom detta med healingkoden.
  Och hur det funkar.

 17. Det funkar!
  Johanna , 15 juli 2014

  Lättläst och intressant bok!
  En del upprepningar dock och ibland blev den lite småtråkig, men i det stora hela en bra bok!
  Det funkar också... kanske inte värsta wow-effekten, men efter en månads tid hade det hjälpt en hel del för mitt problem. Så jag rekommenderar verkligen den här självhjälps-boken!

 18. Funkar verkligen!
  Martin , 14 maj 2014

  Skönt, det funkar, precis som jag hade hört av andra. Rekommenderar den om du ärligt söker en väg som funkar. Men tror man inte så är det nog svårt - det är ju en del av livets hemlighet... :-)

 19. Lite besviken.
  Monica Pintscher, 9 maj 2014

  Boken är jätte intressant och skriven på ett språk som är lätt att förstå. Det som gör mig besviken är att man måste gå in på deras hemsida och fylla i en massa frågeformulär för att kunna göra healingkoden på rätt sätt. Dessutom måste man enligt hemsidan även köpa speciella paket för att det ska göras på rätt sätt. Hade varit super bra om informationen på hemsidan hade funnits på svenska. Har jag fattat det fel får ni gärna berätta hur man gör.

 20. Kunde gjorts avsevärt kortare...
  Rutger J., 29 mars 2014

  Negativt var att det var väldigt mycket skryt om hur fantastisk denna metod är, vilka svåra sjukdomar den botat mirakulöst o snabbt och en väldig massa repetitioner. Först på sidan 215 får vi till slut reda på hur det går till. Så hade man hoppat över all reklam och repetitioner så hade boken blivit avsevärt tunnare... Avsikten med detta är förmodligen att övertyga läsaren om hur bra denna metod är, innan man avslöjar den, men mig gör det bara mer skeptisk. Varför göra reklam för en bok jag r... Läs hela recensionen

 21. SJÄLVHEALING!
  Eva Darefors, 27 mars 2014

  Denna bok ger några enkla healingkoder som man bör göra tre gånger varje dag. Tjugo minuter max totalt. Med användning av den allkraft som finns i våra händer. Det förklaras mer i boken. KAN DET VARA SÅ ENKELT? Mvh Eva Darefors

 22. Intressant och tankeväckande bok
  Bertil Hansson, 6 mars 2014

  Jag sträckläste boken som jag tyckte var bra och lättläst skriven. Jag har prövat på den enkla koden nu i 4 veckor men inte märkt något resultat ännu. Det är så lite besvär att göra det tre gånger om dagen. Läsaren kan ju värdera trovärdigheten. Det finns mycket som vi ibland inte kan förstå och det kostar ju ingenting att prova.

 23. Intressant öppning för nya vägar
  Kerstin Sköld, 27 januari 2014

  Boken har blivit för mig ett måste, lånade den på biblioteket men kände att jag MÅSTE äga den för att ha möjlighet att gå tillbaka i texten och läsa dagligen. Boken och dess ämne är viktigt och läker och förändrar för var läsare. Den bok jag verkligen rekommenderar till alla.

 24. En alldeles fantastisk liten hälsobok! Fungerar koden...
  Marianne Reimfelt, 13 januari 2014

  En alldeles fantastisk liten hälsobok! Fungerar koden som i boken? Det är helt upp till dig själv att använda koden och se vad som händer!

 25. Den enda bok man behöver läsa om man vill finna...
  Katarina Johanna Lundgren, 19 december 2013

  Den enda bok man behöver läsa om man vill finna sinnesro.
  Bli av med sjukdomar och smärtor och negativa tankar och känslor.

 26. Den ger ju faktiska verktyg till att förbättra sig...

  Den ger ju faktiska verktyg till att förbättra sig själv och sitt liv med enkla övningar som tar lite tid i anspråk.

 27. Mycket bra bok, fokuserar på orsakerna till sjukdom...
  Åsa, 28 oktober 2013

  Mycket bra bok, fokuserar på orsakerna till sjukdom och inte symtomen. Omedvetna cellminnen och känslominnen ligger bakom sjukdomarna och det går att läka genom att komma i kontakt med dem. Tyvärr framgår det inte i boken hur man hittar de omedvetna minnena som hör ihop med sjukdomen/problemet.

 28. Den här boken visar på ett nytt sätt att tänka på vad...
  Wivianne, 27 september 2013

  Den här boken visar på ett nytt sätt att tänka på vad gäller hälsa och sjukdom. Nämligen att energier vi har i kroppen och runt omkring oss skapar hälsa/sjukdom. Dessa energier går för närvarande inte att mäta med instrument som vi numera kan tex med röntgenstrålar eller elektricitet.Hur länge har ström gått att mäta? Johan Schweiger uppfann galvanometern 1820. Inte så förskräckligt länge sedan.

  Vi befinner oss i ett paradigmskifte vad gäller synen på energier. Snart kan det vi kalla... Läs hela recensionen

 29. Jag läser boken för andra gången och healar 2...
  Karin, 23 september 2013

  Jag läser boken för andra gången och healar 2 gånger/dag. Jag lägger inte så stor vikt vid bönen utan försöker fokusera på energierna och det som jag vill ha hjälp med. Det lustiga är att man inte alltid får vad man ber om. Det händer saker på andra ställen. Det är bara att tacka och ta emot. Jag får äntligen bekräftelse på det jag trott - att våra tillkortakommanden och sjukdomar ligger på cellnivå. Jag har fått ett redskap. Bra bok tycker jag.

 30. En bok att gå tillbaka till och som ger goda...
  Ann-Kristin Olsson, 29 augusti 2013

  En bok att gå tillbaka till och som ger goda instruktioner hur man förändrar sig till det bättre. Bra format med pocket, lätt att ha i väskan.

 31. Detta är en fantastisk bok som kommer att vända upp...
  Heli, 12 augusti 2013

  Detta är en fantastisk bok som kommer att vända upp och ner på hela den västerländska vårdapparaten. Denna bok är läkemedelsindustrings största hot.
  En av de bästa böcker jag någonsin har läst.

 32. Mycket läsning för lite fakta om tekniken som utlovas....
  Jane, 31 juli 2013

  Mycket läsning för lite fakta om tekniken som utlovas. "Beställ koder" är sedan budskapet när man närmar sig slutet på boken! Typiskt amerikanskt! Men själva sättet att resonera köper jag!

 33. Jag har läst boken och är mycket nöjd, boken har givit...
  siv nilsson, 19 juli 2013

  Jag har läst boken och är mycket nöjd, boken har givit mig bekräftelse på det jag tidigare har haft i min tro att det är viktigt läka kroppens på cellminnen för att få en frisk kropp och själ.

 34. Jag tycker boken är mycket bra kan inte sluta läsa...

  Jag tycker boken är mycket bra kan inte sluta läsa den!!! Känner man till lite om healing så förstår man också mer men vem som helst kan läsa den. Den är lätt att förstå hur du ska göra healingkoden, men har försökt att beställa på deras hemsida fler koder men har inte lyckats än hur man gör.

 35. Detta var en fortsättning på vad jag har använt mig av...
  Gugill, 19 juni 2013

  Detta var en fortsättning på vad jag har använt mig av länge. Känner så tydligt energierna - detta är superintressant!
  Skall bli en upplevelse att se vad som händer framöver?
  Har bara läst en bit än så länge men rekommenderar dem som är nyfikna att prova och vara tålmodiga framförallt.

 36. En bra bok, kodar redan. Knappt läst ut den, försöker...
  Cecilia Sandwall, 13 juni 2013

  En bra bok, kodar redan. Knappt läst ut den, försöker att koda minst 2 ggr per dag. Det är otroligt kände redan första gången styrkan i koderna. Mycket intressant!

 37. Jag har läst boken och är mycket nöjd, boken har givit...
  Dagny Christina Hägg, 11 juni 2013

  Jag har läst boken och är mycket nöjd, boken har givit mig bekräftelse på det jag tidigare har haft i min tro att det är viktigt läka kroppens på cellminnen för att få en frisk kropp och själ.
  För mig har boken fått mig att inse att de böcker jag köpt och läst tidigare med inriktning självhjälps böcker är överflödiga. Det är en bok jag kommer att läsa många gånger och jag önskar att jag hade en inbunden bok men de var tyvärr slut.

 38. Det är den bästa boken jag läst och någonsin kommer...

  Det är den bästa boken jag läst och någonsin kommer att läsa, jag rekommenderar den verkligen till alla. Tack så mycket för en bra bok.

 39. Har bara läst en bit men är redan fast. Om resultaten...
  Pia , 3 juni 2013

  Har bara läst en bit men är redan fast. Om resultaten blir som påstått är den värd 5 stjärnor!
  Jag förstår bakgrunden men har ännu inte kommit till övningarna. De här utvärderingsfrågorna kommer för snart efter leverans.

 40. Jag blev MYCKET positivt överraskad av boken....
  Annika Segeblad, 14 maj 2013

  Jag blev MYCKET positivt överraskad av boken. Innehållet "gav" mig väldigt mycket för egen del eftersom jag intresserar mig för sådana saker och jag läser den faktiskt för andra gången just nu.

 41. Där blev det nämnt att healingteknikerna i boken är...
  Temperton, 9 maj 2013

  Där blev det nämnt att healingteknikerna i boken är helt förenlig med Bibeln. Jag är agnostiker och att författaren tycker att Bibeln är en "icke förhandlingsbar sanning" gjorde mig nästan irriterad. Men med en övertygande ton om att tro inte var en nödvändighet för att fortsätta läsningen fick författaren mig att läsa boken från pärm till pärm.

  Och den är intressant! I alla fall ur ett personligt perspektiv eftersom jag aldrig satt mig in i vad healing handlar om. Att världen styrs... Läs hela recensionen

 42. Det funkar! Jag rekommanderar att man börjar med...
  S. T., 9 maj 2013

  Det funkar! Jag rekommanderar att man börjar med övningarna i Healingkoden, och läser boken sen. Då går man inte miste om tid.

Visa alla 42 recensioner

Fler böcker av författarna