Nya kontakter (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2013-06-17
Upplaga
1
Förlag
Storytel Pocket
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
I've Got Your Number
Medarbetare
Ottosson, Monica (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
205 g
SAB
Hce
ISBN
9789174751055
Nya kontakter (pocket)

Nya kontakter

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2013-06-17

Slutsåld

Ibland är ett samtal allt som krävs ...

En förlorad smaragdring, en hittad mobiltelefon och ett löfte som inte får brytas - Detta blir upptakten till en hejdlös komedi om vad som kan hända om ens mobiltelefon hamnar i fel händer.

Poppy Wyatt befinner sig på ett hotell i London och har sin möhippa när brandlarmet går. Hotellet måste utrymmas och i kaoset som sedan råder upptäcker Poppy att hennes förlovningsring är borta! Det är en vacker, antik smaragdring som har gått i hennes fästmans släkt i generationer. Dessutom blir hennes mobiltelefon stulen och i och med det finns det inte längre något sätt för hotellet att kontakta Poppy om de skulle hitta ringen.

Desperat vandrar Poppy runt i hotellobbyn då hon ser en mobiltelefon som ligger slängd i en soptunna. En ny telefon och ett nytt nummer att ge till personalen - perfekt! Det finns dock ett problem - telefonens ägare, affärsmannen Sam Roxton. Som i tid och otid ringer Poppy och ber henne lämna tillbaka telefonen.

Aldrig att Poppy tänker ge upp den här möjligheten och de gör en deal: Poppy får behålla telefonen under en vecka mot att hon lovar att vidarebefordra alla Sams meddelanden och mejl. Problemet är bara att Poppy inte kan låta bli att lägga sig i både Sams jobb och hans privatliv ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Nya kontakter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gullinina tycker till
  Gullinina, 26 augusti 2014

  Hela den här historien är väldigt komisk och älskvärd.
  Stackars Poppy har sådan otur men lyckas vända det till något bra.
  Hon är en väldigt känslig människa som bryr sig lite för mycket om vad andra tycker och tänker om henne.
  Medans Max är hennes raka motsatts, kan kunde knappt bry sig mindre vad andra tycker.
  Deras vänskap får hon jobba sig till men vad gör man inte för att tjäna ihop lite mer tid med mobilen.

 2. Jätterolig
  M-H, 2 maj 2014

  Tycker om Sophie Kinsellas böcker. Hennes Shopaholic-böcker är absolut inte de bästa. Denna bok var både rolig och framförallt underhållande. Man ville streckläsa boken. Rekommenderas!!

 3. Kinsellas böcker är alltid roliga. Läs den här om du...
  Anita Margareta Karlsson, 13 augusti 2013

  Kinsellas böcker är alltid roliga. Läs den här om du vill skratta! Man undrar om Sophie Kinsella är lika vimsig och spontan som sin huvudpersoner?

 4. Jag var lite less på shopaholicserien efter sista...
  La_Petite_Monique, 7 augusti 2013

  Jag var lite less på shopaholicserien efter sista delen och var ganska tveksam till att köpa denna. Men den förvånade oerhört. Kinsella brukar skrapa lite på den glättiga ytligheten på sina karaktärer, men här känns det som om hon faktiskt skapat några karaktärer som har mer än ett uns djup. Och att det finns utveckling hos karaktärerna. Den var mycket underhållande att läsa. Hon kommer inte att vinna några litterära priser, men en fyra för att den var så förvånansvärt underhållande och höll bättre kvalitet än de senaste.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Nya kontakter