Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Slottet Wadenstierna (del 2)
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2013-05-02
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
206 g
SAB
Hc
ISBN
9789174751062
Betvingade (pocket)

Betvingade

(164 röster)  |  Läs 23 recensioner
Pocket, Svenska, 2013-05-02
61
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En påtvingad relationmer passionerad än de kunnat ana.Sverige 1349En medeltid som du aldrig mött den förut.En egensinnig kvinnaIlliana Henriksdotter. Hårt hållen och strängt fostrad. En intelligent ung kvinna av hög börd, skicklig på alla de örter som helar och dödar.En ärrad krigareMarkus Järv. Räddad från död och tortyr som barn, traumatiserad och brutal som vuxen. Riddare och kungens närmaste man.En passionerad resaOlika som natt och dag, är Illiana och Markus bara överens om en sak: De vill inte ha med varandra att göra. Men ödet vill annorlunda och tillsammans tvingas de ut på en resa fylld av mod, återhållen åtrå och en livsfarlig fiende ur det förflutna."Simona Ahrnstedts historiska kärleksromaner är sannerligen en frisk fläkt, en kittlande djupdykning i det förflutna, på både dåtida och nutida villkor." Dick Harrison"Och min rekommendation är att köpa den istället för 50 Shades of Gray eftersom det här är långt bättre." enbokcirkelföralla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 23 recensioner av Betvingade. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok om du gillar historiska romaner.
  Alma Gunilla Stenlund, 4 oktober 2016

  Gillar denna bok skarp,. Bra skriven jag blev förflyttad i tanken bakåt i tiden. Ser fram emot att läsa del 2

 2. Kommentar/Kundbetyg "Betvingade"

  Jag tyckte om handlingen. texten löper bra och håller en fängslad samtidigt som man kan lägga ifrån sig boken. Att komma tillbaka berättelsen går lätt. Simone Ahlstedt har god språkhantering.
  Mvh

 3. Vill aldrig sluta läsa
  NINA PRESSFELDT, 16 juli 2015

  Jag har väl inte alltid tyck om att läsa, men Simonas böcker får en bara att vilja fortsätta. Jag har läst Gray serien och även Crissfire serien. Simona är i särklass den bästa författaren jag läst.

 4. Helt ok
  Cecilia , 29 maj 2015

  Har nu läst alla hennes böcker och märkt att de är snarlika allihop. Samma handling men med olika historier.
  Det blev spännande på de sista 50-60 sidorna

 5. Sträckläsning
  Anna van Kuijl, 7 januari 2015

  Tycker Simonas böcker är underbara.
  Sträckläser dem, som tur var har jag varit ledig under julen :-)
  10 ggr bättre än "50 nyanser..."-serien enligt min åsikt!

 6. Toppen !!

  En fantastisk bok som jag sträckläste från pärm till pärm. Lagom av allt, spänning, historia, misär, kärlek, humor och sex

 7. En favorit
  Sandra , 14 februari 2014

  En fantastisk bok som är svår att lägga ifrån sig. Har man börjat läsa denna kommer man inte att vilja lämna karaktärerna utan att få veta mer om dem.

 8. Älskar Simonas båda andra historical romance, men den...
  Pia, 8 januari 2014

  Älskar Simonas båda andra historical romance, men den här håller inte samma höga klass innehållsmässigt. Den blir lite för slät för min smak, lite för mycket Harlekin. Dock är den fortfarande läsvärd och väl värd sina tre stjärnor. Kunde blivit fler om intrigen haft fler konflikter.

 9. Om man är ute efter ren nöjesläsning är det här en bra...
  Anna, 15 oktober 2013

  Om man är ute efter ren nöjesläsning är det här en bra och spännande bok som man kan sträckläsa på en kväll. Det var den första boken jag läste i Romance-genren och jag tror inte riktigt att romance är riktigt min cup of tea. Jag har lite svårt för det här konceptet med den misförstådda, hårda, farliga mannen som ska tämjas. Men som helhet en bra bok och väl värd pocketpriset.

 10. Jättebra handling som hade funkat bra även utan de...
  Emma Nilsson, 23 september 2013

  Jättebra handling som hade funkat bra även utan de erotiska elementen. Kan inte jämföra med 50 nyanser eftersom jag inte läst den men den här boken är helt klart lika bra som någon ut av de engelska böcker jag läst i paranormal romance genren. Jag tänker läsa Simona Ahrnstedts resterande böcker!

 11. Lättläst och lätt att man vill läsa hela boken på en...
  Veronica Carlsson, 26 augusti 2013

  Lättläst och lätt att man vill läsa hela boken på en gång, erotik, humor och ond bråd död och spänning.

 12. En mycket bra bok, det är alltid roligt att läsa om...
  Birgitta Davidsson, 19 augusti 2013

  En mycket bra bok, det är alltid roligt att läsa om andra tider även om inte allt är sanning så kan man föreställa sig hur det var att leva på den tiden.
  Efter att ha läst den här boken har jag också läst Överenskommelser också av Simona Ahrnstedt som jag kan rekommendera.
  Jag kommer att hålla utkik efter fler böcker av denna författare.

 13. Mycket bra bok! Man kommer in i bokens handling direkt...
  Mattis, 15 augusti 2013

  Mycket bra bok! Man kommer in i bokens handling direkt och jag läste ut boken på 3 dagar/nätter!;-) Lätt beroendeframkallande! Ville veta fortsättningen... Tråkigt när den var slut!

 14. Lättläst historisk kärleksroman. Perfekt för...
  Karin, 6 augusti 2013

  Lättläst historisk kärleksroman. Perfekt för hängmattan. Engagerande intrig. Klarar sig med marginal från benämningen kiosklitteratur. Ser fram emot nästa bok.

 15. Trevlig bok. Klockrent bok för total avkoppling....
  Nenne, 1 augusti 2013

  Trevlig bok. Klockrent bok för total avkoppling. Simona Ahrnstedt har ett ett lättsamt språk som gör att det är ett rent nöje att läsa hennes bok.

 16. Väldigt, väldigt bra. Intressant sammanvävt med...
  Katarina Lundkvist, 31 juli 2013

  Väldigt, väldigt bra. Intressant sammanvävt med historia och kärlek, bra handling. En riktig bladvändare, ville inte sluta läsa. Ser framemot att läsa hennes senaste.

 17. En bok som jag varmt rekommenderar om man tycker om...
  Jennie, 29 juli 2013

  En bok som jag varmt rekommenderar om man tycker om historia och romantik. Simona Ahrnstedt är en författare som låter läsarna känna sig delaktiga i varje händelse och känsloyttring. Absolut min favoritförfattare i denna genre.

  Jag har även läst hennes debutroman "Överenskommelser" som är minst lika bra som "Betvingade".

 18. Historisk samtidigt som det är kärlek och intriger...
  Ingrid Ahlberg, 29 juli 2013

  Historisk samtidigt som det är kärlek och intriger mellan människor. Underbara beskrivningar; kläder, mat, miljöer ute och inne gör den jättebra!

 19. Så väldigt väldigt bra! Spännande, eggande och...
  Anna S, 26 juli 2013

  Så väldigt väldigt bra! Spännande, eggande och intressant historia. Gillar att man omväxlande får historien berättad för sig av de båda huvudpersonerna - det gör att man lär känna karaktärerna bättre. Jag kände mig inte alls färdig med huvudpersonerna när boken var slut - vill så gärna ha en uppföljare till Betvingade!

 20. En mycket läsvärd bok! Gillar man genren historiska...
  Lallybroch, 25 juli 2013

  En mycket läsvärd bok! Gillar man genren historiska romaner ska man absolut läsa denna! Utspelar sig på medeltiden i Sverige, kommer att tänka på Elisabeth Chadwick när jag läste den.

 21. En ny favoritbok! Underbar blandning av historia,...
  Sara, 2 juli 2013

  En ny favoritbok! Underbar blandning av historia, spänning, kärlek och sex. Blev riktigt ledsen när boken var slut och vädjar till Simona Ahrnstedt att skriva en fortsättning, men under tiden får jag trösta mig med att läsa resten av hennes böcker.

 22. Betvingande är en välskriven historisk roman där du...
  Malin (Tullinge), 19 juni 2013

  Betvingande är en välskriven historisk roman där du får följa med en adelsflickas väg till kärlek och äventyr. Ahrnstedt låter oss följa med när en kvinna möter man och resan när de lär känna varandra genom svek, maktspel och sex. Betydligt bättre skriven än fifty shades of grey men tilltalar nog samma publik.

 23. En svensk variant av Elisabeth Chadwick. Lättläst o...
  Bokslukaren, 12 juni 2013

  En svensk variant av Elisabeth Chadwick. Lättläst o underhållande. Det är dock "Harleqinvarning" emellanåt. Ställ in dig på romantik i historisk miljö i chiclitformat

Visa alla 23 recensioner

Bloggat om Betvingade