Havskatten (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Karin Adler (del 5)
Antal sidor
495
Utgivningsdatum
2015-05-22
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
267 g
SAB
Hc
ISBN
9789174752106

Havskatten

(68 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket, Svenska, 2015-05-22
50 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett sekel, två mörka hemligheter. Sommaren 1906 anländer Kung Oscar II till kurorten Marstrand och runt honom flockas societeten och njuter av havsluften från Turisthotellet.En kväll i maj 2013 övar Marstrands räddningstjänst rökdykning inne på det anrika men förfallna Turisthotellet och hittar en död man. Karin Adler vid kriminalpolisen i Göteborg kallas in.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Havskatten
 2. +
 3. Vågspel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vågspel av Ann Rosman (pocket).

Köp båda 2 för 105 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Havskatten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bra bok
  Maja, 8 augusti 2015

  Det här är den tredje boken av Ann Rosman som jag läser och återigen tycker jag om det hon skriver. Jag tycker om hennes detaljerade beskrivningar som gör att jag för mitt inre öga ser precis var någon hänger sin jacka. Jag imponeras av den historiska delen och jag tycker mycket om att det utspelar sig på en plats jag inte känner till men nu får lust att åka till.

 2. Spännande ö-dramatik och romantisk askungesaga
  Helle, 5 augusti 2015

  Ann Rosman hoppar mellan nu- och dåtid på ett skickligt sätt och man blir nyfiken på vad som är beröringspunkten. Marstrand är platsen och man får möta människor med mörka sidor som drivs av penning- och statusbegär. Jag tycker boken är väldigt bra skriven och personerna i handlingen blir levande och tydliga. Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken, men tyckte att slutet var lite svagt.

 3. En läsvärd bok om Marstrands oskarianska epok.
  Svealektor, 21 juli 2015

  Jag har tyckt om alla Ann Rosmans böcker. En frisk fläkt i deckardrottningarnas skara. Hennes språk är lättillgängligt men också noggrant och vackert. Uppskattar hennes research om Marstrands tidigare historia. Jag upplever hennes böcker som trovärdiga. Havskatten speglar en intressant historiebild kring en svunnen oskarianskt epok där Marstrand med varm- och kallbadhusen spelade en viktig roll. I nutid får vi följa Karin Adlers vardagsliv.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Havskatten