Döden gav mig livet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2015-10-22
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
Dying to Be Me
Medarbetare
Petrovski, Monika O. (form)
Dimensioner
180 x 110 x 5 mm
Vikt
117 g
SAB
Dopb
ISBN
9789174752465
Döden gav mig livet (pocket)

Döden gav mig livet

(50 röster)  |  Läs 10 recensioner
Pocket Svenska, 2015-10-22

Slutsåld

I den här verkligt inspirerande självbiografin berättar Anita Moorjani om hur hennes kropp höll på att ge upp efter att ha kämpat mot cancer i nästan fyra år.Elakartade cancerceller spred sig i hela hennes kropp och fick de inre organen att sluta fungera, och hon trädde in i ett makalöst nära döden-tillstånd i vilket hon insåg sitt inneboende värde och den egentliga orsaken till sjukdomen. När Anita återfick medvetandet märkte hon att hennes tillstånd hade förbättrats så snabbt att hon kunde lämna sjukhuset efter några få veckor utan ett spår av cancer i kroppen.Här berättar Anita om sin barndom i Hongkong och om sinasvårigheter med att komma ut i arbetslivet och att hitta äkta kärlek, och hon beskriver också hur hon hamnadei den sjukhussäng där hon trotsade all medicinsk kunskap.Anita föddes i en traditionell hinduisk familj och kände redan som liten flicka pressen från kulturella och religiösa sedvänjor.Efter åratal av kamp för att få gå sin egen väg, samtidigt som hon försökte infria alla andras förväntningar, fick hon som ett resultat av uppenbarelsen på andra sidan insikt om att hon hade förmågan att läka sig själv och att det finns mirakler i universum som hon aldrig ens kunnat föreställa sig.I Döden gav mig livet delar Anita frikostigt med sig av allt det hon har lärt sig om sjukdom, healing, rädsla, att vara kärlek och varje människas verkliga storhet!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Döden gav mig livet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Frågeställningen....
  Divna Soskic, 24 april 2019

  ...över livet och döden,den eviga sökande efter svar genom alla tider.
  I den här boken författaren utifrån sin egen erfarenhet och möte med döden samt upplevelse från den andra dimension,hennes uppfattning om döden,hennes snabba tillfrisknandet och återträffen med livet gör att vi borde förstå att allt som är levande är bara kärlek och att vi alla är en och samma väsen oavsett värderingar,ursprung,religion.
  Den kosmiska lagen gäller för alla och vi är alla lika inför"Gud"eller den hög... Läs hela recensionen

 2. Hopp
  ms, 6 juni 2018

  Tycker framförallt biografin och själva upplevelsen ger hopp att leva och tar bort rädsla att dö.
  Boken är delvis efter dessa kapitel lite långrandig med många upprepningar.
  ms

 3. Friskdom ej sjukhet!
  l rofusz, 1 december 2017

  Ytterst värdefullt! Varje läkare borde läsa den och visa sina klienter. beskriver ett följbar exempel hur en går från sjukhet till friskdom!

 4. Mycket intressant!
  Teija Hannele Palmborg, 3 november 2017

  Denna bok öppnar upp för ett annat tänk, utanför den medicinska "sanningen"! Äntligen!
  Har redan tipsat mitt närmaste umgänge, där de flesta har kunskap om olika alternativa metoder.

 5. Fin bok som ger hopp

  Denna bok är skriven med beslutsamhet och info om hennes resa då hon är fast besluten att bota sig själv, ger god insikt i en människas egna resa och läke vård och stor kärlek från familj mm. Jag var rörd när jag läste denna den är stark, men så är jag med en väldigt känsliga människa har lätt att sätta mig in hur folk ha det lika så djur , läs ni kommer bli förändrade i erat tänk och kommer se livet helt på ett annat sett. Rekomendera den stark!

 6. Den är intressant och säkert läsvärd för många.

  Jag tyckte om boken men den var till viss del väldigt beskrivande gällande sjukdomen och hur det gick till när hon skulle ge ut boken. Jag hade önskat lite mer detaljer kring hennes NDU. Jag har inte helt läst ut den men jag tror inte det kommer fler detaljer i det lilla som är kvar. Det lämnar en i funderingar.. men.. hur var det verkligen däruppe och vad upplevde du mer, hur kändes det? Vem vet. Det kanske kommer en del 2.

 7. Fantastisk liten bok!
  Anneli Selse, 30 mars 2016

  Istället för all litteratur om "tänk positivt så blir du positiv" och "verktyg för att må bättre" har Moorjani skapat en underbar varm liten bok som får en att stanna upp, reflektera och förstå hur livet ska levas. Läs den!

 8. En bok att älska!
  Anders Graneheim, 29 mars 2016

  Vacker, trovärdig och berörande! Anitas berättelse och vackra sätt att formulera sig skapar lycka! Första gången jag läste den läste jag bara 10 - 15 sidor varje dag, jag ville inte att den skulle ta slut! Den andra gången kunde jag inte släppa den och läste ut den i ett svep på en dag. Den tredje gången läste jag den kapitelvis. Nu läser jag utvalda delar om och om igen. Jag har köpt en ny bok varje gång jag läst ut den och gett till speciella vänner. en bok att älska och sprida!

 9. Fantastisk
  Arne Råberg, 22 februari 2016

  Fantastisk och omvälvande läsning.Biografin från en intressant och fascijnerande människa. Man får en intressant upplevelse i vad som händer när man lämnar jordelivet.

 10. Kompletterar Abraham - Hicks
  Günther Simonsson, 1 februari 2016

  Brukar läsa Abraham - Hicks. Anitas berättelse fångar kärnan i hans undervisning men uttrycker den med lite andra ord och bilder. - Ett fantastiskt komplement.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Anita Moorjani