Natoagenten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (325.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 3)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2012-04-16
Förlag
Earbooks
ISBN
9789174830484
Natoagenten (ljudbok)

Natoagenten Ljudbok

(67 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2012-04-16

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det var en livbåt från Estonia. Han kände igen livbåtens orange kapell. Vi är framme, tänkte Modin och såg hur Bergman och Jöran Järv började vända sig om för att komma från sittande ställning till liggande på mage. Tre ljuskäglor åkte fram och tillbaka över Estonias sida. Ubåten saktade in. Modin såg på sin dator. De var på 55 meter och hade vraket alldeles framför sig. Ubåten hade kommit ned perfekt och nu stod hon stilla. Han kunde se rader av fönster på sidan av vraket. Alla verkade hela. Det var svart bakom fönstren. Han såg inga döda.

Drygt femton år efter Estonias förlisning bestämmer sig den före detta underrättelseofficeren Anton Modin för att ta reda på sanningen om varför fartyget sjönk. Han ska dyka på vraket och hämta hem sin familj som legat begravda i djupet i alla dessa år. Dykförbud eller inte - när rättvisa ska skipas gentemot den svenska staten får inget stå i vägen.

Anders Jallai är dykare och f d stridspilot. Han ledde sökprojektet efter den sovjetiska ubåten S7 som återfanns i Stockholms skärgård 1998. Mest känd är han för sin avgörande insats då den försvunna svenska DC-3:an till slut påträffades på 125 meters djup i Östersjön 2003. Han belönades efter detta med H.M. Konungens guldmedalj och utsågs till Årets Projektledare av Svenska Projektakademin. Natoagenten är hans tredje spänningsroman om Anton Modin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Natoagenten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Natoagenten
  -, 10 januari 2023

  Bästa boken

 2. Kanon bra bok
  SN, 30 maj 2022

  Hela serien är otroligt bra och spännande.
  Är inne på 2:à vändan nu.
  Anders Jallai klår dom flesta inkl. Hamilton
  /S

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai