Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Malcolm Fox (del 2)
Antal sidor
13
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2012-04-10
Upplaga
1
Förlag
Earbooks
Översättare
Ulf Gyllenhak
Originaltitel
The Impossible Dead
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
320 g
SAB
Hce/LC
ISBN
9789174830552

En omöjlig död

(2 röster)
CD-bok, Svenska, 2012-04-10
248 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Extra MP3-CD medföljer!

Internutredare Malcolm Fox och hans team har skickats till den lilla skotska staden Kirkcaldy. Uppdraget är att undersöka anklagelserna mot Paul Carter, en polis som sägs ha missbrukat sin ställning och utnyttjat flera kvinnor sexuellt. Den som gjort anmälan är Carters egen farbror, en respekterad före detta polis.

Men det som borde varit ett enkelt uppdrag visar sig snart betydligt mer svårhanterligt. Under förhören med Paul Carters kollegor möts internutredarna av öppen fientlighet och illa dolda lögner. Uppdraget kompliceras ytterligare då Carters farbror hittas brutalt mördad - med ett mordvapen som inte ens borde kunna existera.

När Fox börjar utreda fallet för spåret honom bakåt i tiden. Till 1985, ett år av politisk turbulens och våldsamheter i Storbritannien. Skotska nationalistiska separatister terroriserade regeringskontoren och hotade med kidnappning och mord. Men vilket samband kan detta ha med det som nu händer i en liten oansenlig stad i Skottland? När det framkommer att Paul Carters farbror höll på att utreda ett egendomligt dödsfall som inträffade vid samma tid, anar Fox riskerna. Någon är beredd att gå mycket långt för att det förflutna ska få vila ostört.

En omöjlig död är andra boken om internutredare Malcolm Fox, som första gången presenterades i Misstro. Det är en oavbrutet spännande berättelse med snabba vändningar, oförutsägbar händelseutveckling och genuint skotska miljöer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En omöjlig död