Skarprättaren (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Sten Wall-deckare (del 21)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2012-05-31
Upplaga
1
Förlag
Earbooks
Medarbetare
Molin, Johannes (form)
Dimensioner
130 x 130 x 10 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789174830736
Skarprättaren (cd-bok)

Skarprättaren

(4 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2012-05-31

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Extra MP3-CD medföljer!

Sten Wall, den svenska deckarscenens mest rutinerade kriminalkommissarie, ställs inför en ny utmanande mordgåta. Någonstans bland Stadens fridfulla promenadstråk och stillsamma villakvarter döljer sig en hänsynslös mördare, en person som tagit lagen i egna händer och utnämnt sig själv till polis, domare och skarprättare.

Men det ska som bekant mycket till för att i längden överlista Sten Wall; med sitt aldrig sviktande tålamod, sitt osvikliga sinne för logik och sin djupa kännedom om den mänskliga själens irrgångar närmar han sig sakta men säkert mordgåtans märkliga lösning. Vid sin sida har han som vanligt kollegorna Carl-Henrik Dalman, Maggie Larsson och Otto Fribing och så förstås Helge Boström, Stadens kedjerökande länspolismästare.

Pressröster om Sankte Per:
"Wall åldras med samma behag som Hellberg ... Det är ett välskrivet och trivsamt sällskap i hängmattan." Upsala Nya Tidning

"Det är omöjligt att inte bli hänförd över Björn Hellbergs välvårdade språk, humor och underfundigheter. Berättarrösten är stark och lustfylld." Sydsvenskan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skarprättaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lite rörig historia även om spänningen finns där....
    Marve, 8 juli 2013

    Lite rörig historia även om spänningen finns där. Saknade lite av den fina känslan som kännetecknar Hellbergs berättelser. Läsvärd om man vill ha lätt förströelse.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Skarprättaren