Blunda hårt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (378.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dave Gurney (del 2)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2013-02-15
Förlag
Earbooks
Översättare
Jan Malmsjö
ISBN
9789174831207
Blunda hårt (ljudbok)

Blunda hårt (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-02-15
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Ett påkostat utomhusbröllop får ett makabert slut. Mitt under festen hittas den unga bruden halshuggen. Utredningen leder ingen vart och brudens mor, som misstror polisens teorier, söker upp Dave Gurney, en av New York-polisens vassaste mordutredare som nyligen pensionerats.

Dave försöker njuta av lugnet på landsbygden, men innerst inne vantrivs han och griper genast chansen att ta sig an ett intressant fall.

När han börjar gräva i brudparets bakgrund upptäcker han en rad egendomliga omständigheter. Det handlar inte bara om mord utan om flera sadistiska brott. Under ytan döljer sig en mörk brottsintrig, som får Gurney att frukta för både sitt eget
och hustruns liv.

Blunda hårt är den andra boken om den före detta mordutredaren Dave Gurney. Det är en sofistikerad mordgåta där John Verdon skickligt målar upp en bild av ondskan och bjuder på ett drama som är på samma gång rörande mänskligt och fullständigt ohyggligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blunda hårt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Min andra bok av j verdon
    Lotta, 2 mars 2013

    En mycket bra bok. Har tidigare lyssnat på "Tänk på ett tal" som också var bra. Jag tyckte dock att den här var ännu bättre spännande och klurigigare. Jag har upptäckt en ny författare som hamnar bland mina favoriter. Uppläsaren tillhör redan en av mina absoluta favoriter

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Blunda hårt