En tiger för en ängel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (175.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2013-03-11
Förlag
Earbooks
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789174831245
En tiger för en ängel (ljudbok)

En tiger för en ängel (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-03-11
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Lotte är en mycket ensam och känslig åttaåring. Hela året längtar hon till sommarlovet och sin älskade farmor och farfar på gården Perlevik vid fjorden. När hon väl är där försöker hon att inte tänka på den otrygga vardagen hemma i Trondheim. Mamma som bara gråter och sorgset stirrar ut genom fönstret. Pappa som försvunnit till sin nya kvinna och ett nytt liv. Ingen verkar bry sig om Lotte. Kanske vore det bäst om hon inte fanns?

Den här sommaren förändras allt. Lotte dras som vanligt till djuren och naturen runt gården, är med farfar ute på åkrarna och pratar mycket med farmor medan hon hjälper till med sysslorna. Men det går inte längre att fly från det jobbiga därhemma. På nätterna vaknar hon av djurlika skuggor som hotar henne, skuggor från föräldrarnas gräl och skilsmässa.

En tiger för en ängel är Anne B. Ragdes debutroman som nu kommer på svenska. Redan här har hon hittat de teman som gjort hennes senare böcker så älskade: kärlek, familjeband och mänskliga relationer. Det är en stark barndomsskildring som angår alla, om saknaden efter den förlorade tryggheten.

En tidigare roman av succéförfattaren Anne B Ragde - som anser att detta är det bästa hon har skrivit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne B Ragde