En annan mans grav (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
John Rebus (del 18)
Antal sidor
13
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2013-10-31
Upplaga
1
Förlag
Earbooks
Originaltitel
Standing in another man's grave
Medarbetare
Stjernfeldt, Fredrik (form)
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
328 g
SAB
Hce
ISBN
9789174831467
En annan mans grav (cd-bok)

En annan mans grav

(1 röst)
CD-bok Svenska, 2013-10-31

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Extra MP3-CD medföljer!

John Rebus är tillbaka!

John Rebus är en man som sällan håller sig till reglerna. Egentligen är han pensionerad från Edinburghpolisen, men har lyckats hålla sig kvar som civilanställd utredare på avdelningen för cold cases, där man arbetar med gamla olösta fall. Han har samarbetsproblem med sin chef, är under utredning av den egna poliskåren och har svårt att acceptera att han inte längre är anställd på riktigt. Relationen till dottern är fortfarande sval och flaskan kanske är hans trognaste vän.

När han kontaktas av en kvinna vars dotter försvann för ett decennium sedan är han till en början oengagerad. Men något i kvinnans berättelse väcker till slut hans intresse. Det visar sig att det är flera kvinnor som saknas i samma område och att det finns många likheter mellan fallen, bland annat har någon skickat sms med mystiska bilder till de försvunna kvinnornas vänner. Utredningen växer och pressen slår upp det stort med intervjuer av de anhöriga. Rebus upptäcker att det finns krafter som inte vill att sanningen uppdagas, inte bara i den undre världen utan även bland hans kolleger.

Än en gång får vi stifta bekantskap med John Rebus. År 1987 kom den första boken om kriminalkommissarie John Rebus och Ian Rankin har låtit sin hjälte åldras i takt med böckerna.

Rankins två karaktärer, Malcolm Fox och John Rebus, i en och samma bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ian Rankin