Augustiresan (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
8
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2013-08-20
Upplaga
1
Förlag
Earbooks
Dimensioner
130 x 130 x 20 mm
Vikt
231 g
SAB
Hc
ISBN
9789174831481
Augustiresan (cd-bok)

Augustiresan

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
CD-bok Svenska, 2013-08-20

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Extra MP3-CD medföljer!

När vänskapen sätts på prov

Jenny har nyss fyllt fyrtio men livet har inte blivit som hon planerat. När hon upptäcker att hennes man har varit otrogen är skilsmässan ett faktum och tillvaron rasar samman. Hennes tre ungdomsvänner övertalar henne att följa med på en cykelsemester genom det sensommarvackra Österlen, kanske kan det få henne att hitta tillbaka till sig själv. Jenny är tacksam då hon knappt träffat sina vänner det senaste året på grund av sitt nya krävande chefsjobb.

Under resans fem dagar kommer vänskapen att sättas på prov. Den glada stämningen förändras när Jenny får veta att en av väninnorna har känt till makens otrohet utan att säga något. Olika läger bildas i den lilla gruppen och väninnorna blir alltmer undrande över hur Jenny har förändrats det senaste året. Det börjar gå upp för dem att något allvarligt har hänt, utöver problemen i äktenskapet.

Augustiresan skildrar hur vänskapens villkor kan förändras att vänskap mitt i livet är något helt annat än i tonåren. Det är en både varm och omskakande roman om kärlek, tillit och vikten av att våga visa hela sitt jag för dem man älskar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Augustiresan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Insiktsfullt
  Maggi, HR-ansvarig, 5 april 2014

  Ibland upplever jag Jenny som ganska naiv och blåögd, men jag är med henne, fängslas och upprörs av hennes historia. Blir arg och glad om vartannat. Det känns så himla realistiskt ändå, och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får någon slags upprättelse. En bok att försvinna in i.

 2. Bra bok, med ett genomtänkt budskap. Lite svårt att...
  Ingbritt Wik, 10 oktober 2013

  Bra bok, med ett genomtänkt budskap. Lite svårt att hålla rätt på alla personer, tyckte jag. Debutboken "Sommarhuset" var lättare att läsa. I båda dessa böcker fångar författarinnan människors avundsjuka och missunnsamhet på ett perfekt sätt. Ger därför högsta betyg till innehållet.

 3. Det är en bok som fick mig att fundera en hel del...
  Christina Bro, 9 september 2013

  Det är en bok som fick mig att fundera en hel del kring livet och hur jag lever det.
  Toppenbok, TACK!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson