Bilderbergmötet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (222.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 4)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2013-10-18
Förlag
Earbooks
ISBN
9789174831658
Bilderbergmötet (ljudbok)

Bilderbergmötet Ljudbok

(63 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-10-18

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är försommar i Stockholms skärgård. En svag bris drar in från havet. Det värmer efter en lång och kall vinter. Den före detta operatören inom militära SSI, Anton Modin, har lagt av och dragit sig tillbaka för alltid. Tror han. För att fiska eller bara ta det lungt. Men något märkligt händer på hotellet i det lilla kustsamhället. Det fejas och fixas men ingen information slipper ut. Säpo syns på orten och även utländska säkerhetstjänster. Men det är först när Modin känner igen två israeliska säkerhetsagenter som han reagerar. Något mycket känsligt ska hända på hotellet denna sommar.

Bilderbergmötet hålls varje år runt om i världen och har en verklighetsbakgrund. Det har fyra gånger tidigare hållits i Sverige. Förutom det spännande dramat, ges en inblick i hur ett sådant här toppmöte med världens mäktigaste planeras och utförs med säkerhetsarrangemang, logistik och deltagare. Vad är det som planeras inom Bilderberggruppen som vi vanliga inte får ta del av? Vad är Bilderberggruppen? De som styr världen informellt? En stat i staten?

Bilderbergmötet är den fristående fortsättningen på de tre tidigare böckerna om Anton Modin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bilderbergmötet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jallai alltid kanon
  SN, 2 juni 2022

  Mycket bra och spännande. Kör 2: a varvet nu. Har läst alla Anton Modig böcker tidigare. Kul för man upptäcker alltid nytt andra vändan. /Stefan

 2. Skaplig
  -, 13 juni 2021

  Mord i paradiset via ett toppmöte, ska bli spännande att se vad upptäckten av sonen ger.

 3. Jallais bokserie får en till eftertanke. Jag tror att...
  Pernilla , 4 december 2013

  Jallais bokserie får en till eftertanke. Jag tror att finns mycket mer sanningar i det han skriver. En super bra ljudbok i bilen!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai