Du hasar av trygghet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2014-06-10
Förlag
Modernista
ISBN
9789174990614
Du hasar av trygghet (e-bok)

Du hasar av trygghet (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-10
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Sara har ett skittråkigt jobb och lever med en man som släpar sig runt i lägenheten utan att se henne. Hon dricker för många drinkar, hetsäter godis och har sex med fel män. Hennes hat sprutar ner allt och alla ? de välvilliga kollegorna på jobbet, oroliga vännen, apotekspersonalen.

Du hasar av trygghet är en feministisk samtidsroman som handlar om motstånd när barrikaderna monterats ner och ersatts med leende erbjudanden om självförverkligande och homestyling. Sara tänker inte försöka välja bort en stramande kvinnoroll, hon tänker skita ner den, inifrån. Finns det något alternativ, egentligen?

Elin Grelsson Almestad [född 1983] är frilansjournalist och föreläsare om genus och normkritik. Hon skriver för bland annat Aftonbladet, Göteborgs-Posten och ETC och är även en uppmärksammad bloggare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Grelsson Almestad Elin

  • Hundarna på huvudgatan

    Grelsson Almestad Elin

    Vad händer med en människa som är uppfostrad att tro på att rättvisan segrar, när hon konfronteras med rättvisans frånvaro och sin egen otillräcklighet? Johanna växer upp med ena foten i arbetarrörelsen och den andra i kyrkan. Hon är storögd inför...