Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Exmoor-trilogin (del 3)
Antal sidor
450
Utgivningsdatum
2012-09-19
Förlag
Modernista
Översättare
Ulla Danielsson
ISBN
9789174991772

Ni älskar dem inte E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2012-09-19

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nioårige Pete väntar i bilen på mamma och pappa. När de kommer tillbaka är han borta. På ratten sitter en lapp: »Ni älskar honom inte.«
Under högsommaren faller en mörk skugga över Exmoor. Barn blir bortrövade från bilar. Varje försvinnande markeras bara med ett kort meddelande en brutal anklagelse. Inga förklaringar, ingen begärd lösensumma... inget hopp.
Polisen Jonas Holly står inför en farlig resa in i kidnapparens förvridna psyke, om han alls ska ha en chans att sätta fast honom. Men Holly är ännu skakad av en personlig tragedi är han över huvud taget rätt man för uppgiften?
Åtminstone en person i Exmoor anser att Jonas Holly, när det gäller byns beskydd, är den siste att lita på...

»Belinda Bauer har blivit beryktad för att kunna tränga in i sina karaktärers medvetanden med en närmast otänkbar verklighetskänsla. Hennes tredje roman matchar definitivt de föregående, och utsätter bypolisen Jonas Holly för händelser som brittisk deckarfiktion aldrig tidigare erfarit. Den engelska landsbygden har aldrig känts så frånstötande och så makaber.
« SUNDAY TIMES »
Ni älskar dem inte har en premiss som både är spirituell och läskig. Belinda Bauer infriar sina Gold Dagger-vinnande löften genom att på utsökt sätt hålla fram och snedvrida småstadens vardagliga självbelåtenhet.
« THE OBSERVER»
Överraskningen är såklart det viktigaste elementet i en spänningsroman. Och Belinda Bauer vet precis hur det ska hanteras, ända till slutet.
« DAILY MIRROR»
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ni älskar dem inte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5. Den här boken, "Ni älskar dem...
  Britt-Marie Kullin, 10 januari 2014

  Betyg: 4,5 av 5.

  Den här boken, "Ni älskar dem inte", är den sista delen i en trilogi. Böckerna bör inte läsas fristående eller i fel ordning, tycker jag, för jag tror att dom blir mycket, mycket sämre då.

  Första boken i serien är "Mörk jord".

  Andra boken i serien är "Skuggsida".

  Jag tyckte mycket, mycket om dom två första böckerna. Och jag tyckte precis lika mycket om den här.

  Alla böckerna har fått 4,5 av 5 i betyg av mig. Och egentligen så... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Belinda Bauer