Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2012-09-14
Förlag
Modernista
ISBN
9789174991802
Apple från insidan (e-bok)

Apple från insidan E-bok

Hur världens största, mest beundrade och hemligaste företag egentligen fungerar

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-09-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Apple från insidan avslöjar de hemliga system, riktlinjer och ledarskapsstrategier som gjorde det möjligt för Steve Jobs och hans företag att åstadkomma succé efter succé och skapa sig en sådan enorm, kultliknande skara fans världen över.

Om Apple är Silicon Valleys svar på Willy Wonkas chokladfabrik, så erbjuder Adam Lashinsky en guldglänsande inträdesbiljett till företaget. I denna ABC-bok i ledarskap och innovation inviger författaren oss i koncept som "DRI" (Apples policy att dela ut varje uppgift till en "Directly Responsible Individual") och "Topp 100" (en årlig ritual där 100 chefer på uppgång valdes ut på ett ordensliknande sätt till en hemlig retreat med Steve Jobs).

Boken bygger på ett stort antal intervjuer och presenterar en unik inblick i ett företag med en djupt förankrad vision om enkelhet och fokus, men samtidigt med ett stenhårt arbetsklimat. Vi får veta hur Apple nyskapar, arbetar med sina underleverantörer och hanterar övergången till post-Jobs-eran. Till skenet är det en djupdykning i ett enda unikt företag, men lärdomarna om Steve Jobs, om ledarskap, produktutveckling och marknadsföring är universella.

Detta gör Apple från insidan till en oumbärlig bok för alla som skulle vilja få in lite av den där speciella Apple-magin i sitt företag, sin karriär eller sitt kreativa projekt.

"Om du är ett riktigt Apple-fan rekommenderar jag att du väljer ut en helg åt att läsa den här boken, för så fort du börjar kommer du inte att kunna lägga den ifrån dig." BUSINESS INSIDER

"Fängslande, underhållande... innehåller inte en enda tråkig mening." WIRED

"Adam Lashinsky, en av USA:s bästa och ihärdigaste teknikjournalister, har skapat en fängslande inblick i ett Apple på väg in i post-Jobs-eran. Boken är full av färgstarkt rapporterande och smarta analyser som ger lärdomar inte bara om Apple utan om kreativt ledarskap i största allmänhet." WALTER ISAACSON, författare till Steve Jobs - en biografi
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lashinsky Adam