Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
484
Utgivningsdatum
2012-09-14
Förlag
Modernista
Översättare
Stefan Lindgren
ISBN
9789174991857
4-timmarskroppen: en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv (e-bok)

4-timmarskroppen: en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv (e-bok)

Konsten att leva mer och jobba mindre

(6 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-09-14
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
4-timmarskroppen är en alternativ tränings- och dietguide som gick raka vägen in på förstaplatsen på New York Times, Wall Street Journals och Businessweeks bestsellerlistor.
Med hjälp av elitidrottare, läkare och tusentals timmar av personliga experiment har Timothy Ferriss utforskat en enda central fråga: När det gäller kroppen, vilka är de minsta förändringar som ger störst effekt?

Här presenterar Ferriss sina resultat, med systematiska beskrivningar av hur du tredubblar din fettförbränning med hjälp av några ispåsar, hur du sover 2 timmar om dygnet och ändå känner dig utvilad, hur du går ner 10 kilo på 30 dagar utan träning, hur du går från att springa 5 kilometer till 5 mil på 12 veckor och mycket, mycket annat.

4-timmarskroppen är en praktisk och underhållande extremguide för den nyfikne och experimentvillige. Det här är tränings- & dietguiden som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista!

»En av de galnaste, mest andlösa böcker jag någonsin läst.«
New York Times

»En praktisk intensivkurs i hur du gör om dig själv.«
WIRED
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ferriss Timothy

  • 4 timmars arbetsvecka: Konsten att leva mer och jobba mindre

    Ferriss Timothy

    Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba hela livet innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Oavsett om du drömmer om att slippa heltidsjobbet, att resa jorden r...