Insurgent (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
813
Utgivningsdatum
2013-08-13
Förlag
Modernista
ISBN
9789174993394
Insurgent (e-bok)

Insurgent (e-bok)

(Divergent del 2)

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-08-13
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
DIVERGENT-TRILOGIN: Nu över 32 miljoner sålda exemplar och biosuccé för den första filmen!

Ett enda val kan förändra dig - eller förgöra dig. Men varje val har konsekvenser, och när oroligheter väller upp i falangerna omkring henne måste Tris Prior fortsätta att försöka rädda dem hon älskar - och sig själv- samtidigt som hon brottas med svåra frågor om sorg och förlåtelse, identitet och lojalitet, politik och kärlek.
Tris initiationsdag borde ha varit en dag fylld av firande och segeryra tillsammans med hennes valda falang. I stället slutade dagen i outsägliga fasor. Nu rasar krig, och konflikterna mellan falangerna och deras ideologier växer. Och i krigstider måste man välja sida, hemligheter kommer i ljuset, och de val som måste göras blir ännu större och mer oåterkalleliga.
Tris har förändrats, dels genom sina beslut, men också på grund av nya upptäckter och skiftande relationer. Nu måste hon omfamna sin divergens fullt ut, oavsett vilka risker det innebär.

VERONICA ROTH föddes 1988 i en förort till Chicago. Medan hon studerade på universitetet började hon skriva på sin dystopiska science fiction-trilogi - Divergent, Insurgent och Allegiant - succéböckerna som hittills har sålt i över 32 miljoner exemplar världen över!

Våren 2014 hade filmversionen av Divergent, med bland annat Shailene Woodley och Kate Winslet i rollerna, premiär. Kort därefter påbörjades inspelningarna av uppföljaren Insurgent, som hade svensk premiär den 20 mars.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Insurgent. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Dystopi
    Sandra Kristin (Örebro), 5 maj 2014

    Gillar du Hungerspelen och liknande böcker där man får följa karaktärer som måste kämpa för överlevnad, i en korrupt och snedvriden värld, så är Divergent serien helt rätt för dig! Insurgent tar efter där Divergent slutar och bjuder oss sedan på ett actionfyllt äventyr, man får inte en enda lugn stund och har väldigt svårt att lägga ifrån sig boken när man väl börjat läsa.

Visa alla 1 recensioner