Kyss mig först (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2013-09-06
Förlag
Modernista
ISBN
9789174993592
Kyss mig först (e-bok)

Kyss mig först E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-09-06

Styckköp

25

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När Leila upptäcker sajten Red Pill känner hon att hon äntligen har hittat människor som förstår henne. Hon är en ung kvinna som haft en skyddad uppväxt tillsammans med sin mamma, och hon har ofta haft svårt att få kontakt med flickorna i skolan.
Men på Red Pill, ett chatforum för moraliska diskussioner, blommar Leila ut och imponerar på sajtens grundare, en lysande och undflyende man vid namn Adrian.
Leila blir upprymd när Adrian ber att få träffa henne och smickrad när han erbjuder henne att delta i "Projekt Tess". Tess är en kvinna som Leila antagligen aldrig skulle ha träffat i verkliga livet. Hon är vacker, urban, smart och sargad.
Medan Leila och Tess mailar, chattar och pratar över Skype, blir Leila alltmer indragen i Tess värld och steg för steg lär hon sig allt, in i minsta detalj, om henne snart måste hon nämligen bli Tess

LOTTIE MOGGACH är en brittisk journalist som inledde sin karriär på The Times och numera skriver i bland annat Time Out, Elle och GQ. Kiss Me First, som är hennes debutroman, väckte ett enormt förhandsintresse i England, och såldes efter budgivning till Picador för ett sjusiffrigt belopp.

"Smart, spännande och modigt. En The Talented Mr Ripley för Facebookeran." POLLY SAMSON, författare till Perfect Lives

"Moggachs imponerande debut är en gripande psykologisk thriller, desto mer oroväckande för sitt fullt tänkbara händelseförlopp. En mycket njutbar läsupplevelse." PUBLISHERS WEEKLY

"Kyss mig först är ett mörkt, oroande och knivskarpt utforskande av hur internetåldern förvandlar våra föreställningar om verklighet och identitet." TANA FRENCH, författare till Till skogs och Okänt offer

"Lottie Moggach har satt fingret på vår tids puls." LIZ JENSEN, författare till The Rapture
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kyss mig först. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den här boken tyckte jag mycket om. Den kändes väldigt...
  Britt-Marie Kullin, 26 december 2013

  Den här boken tyckte jag mycket om. Den kändes väldigt aktuell och i tiden.

  Boken var välskriven och lättläst. Mycket fängslande var den också, och jag hade svårt att lägga den ifrån mig.

  Spännande och psykologisk, och lite annorlunda, det var den också.

  Jag rekommenderar verkligen boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lottie Moggach