Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2013-11-20
Förlag
Modernista
Översättare
Ylva Stålmarck
Illustratör/Fotograf
Rachel Renée Russell
ISBN
9789174993943
Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv (e-bok)

Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-20

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Motsvarigheten till Jeff Kinneys megasuccé »Dagbok för alla mina fans« - fast för tjejer!

»Nikkis dagbok är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag. En fullträff för unga humorfans!« BELINDA GRAHAM, TIDNINGEN KULTUREN

»Full av humor, oväntade vändningar och stor igenkänningsfaktor från tonårens berg- och dalbana. Kommer med stor sannolikhet att göra lika stor succé här i Sverige som i USA.« ANNA WILNER, BTJ-HÄFTET

# 10 miljoner sålda exemplar, 60.000 i Norge!

# Vinnare av Childrens Choice Book of the Year Award

# Översatt till 28 språk


I Berättelser från ett (inte så) fantastiskt liv får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i sin dagbok skildrar sitt liv med alla dess utmaningar.

Vi får veta hur det är när hon flyttar till en snobbig ny skola, för en storslagen kamp med sin mamma om att få en iPhone, om hennes entusiasm för teckning och konst, och om hennes hatkärlek till den nya skolans drottning, en tjej vid namn MacKenzie som blir Nikkis rival i skolans konsttävling.

Nikki skriver och ritar i sin dagbok om sina vänner, förälskelser, om sin familj och om att vara populär eller inte i skolan. Boken är rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.

RACHEL RENEE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hennes Nikkis dagbok-serie [Dork Diaries] har blivit en enorm succé världen över och sammanlagt har böckerna sålt i över 10 miljoner exemplar. Rachel Renee Russell är bosatt i Michigan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gnällig och ytlig huvudkaraktär
    Timo, 5 september 2022

    Min dotter (11 år) tyckte att huvudkaraktären var väldigt gnällig och beklagade sig hela tiden. Huvudkaraktären såg dessutom upp till en person som var ytlig och elak. Hon tyckte inte boken var varken rolig eller bra.

Visa alla 1 recensioner