Prodigy (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Legend (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2014-09-17
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789174994322
Prodigy (e-bok)

Prodigy E-bok

(Legend del 2)

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2014-09-17

Styckköp

23

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Marie Lu bevisar att bok två inte behöver spela andrafiolen. Prodigy är en ren njutning att läsa.« | LOS ANGELES TIMES

»Gör plats i kalendern och unna dig lyxen att läsa Prodigy under en eller två långa lässtunder. Du kommer att bli omtumlad!« | THE NEW YORK JOURNAL OF BOOKS

En vecka har gått sedan June och Day med nöd och näppe lyckades fly från Los Angeles och Republiken med livet i behåll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrättningspatrull som trodde att det i själva verket var honom de tog livet av. June är nu Republikens mest eftersökta förrädare.
Desperata efter hjälp vänder sig June och Day till Patrioterna - en rebellgrupp som vigt sina liv åt att få Republiken på fall. Men går det att lita på Patrioterna? Eller har de själva, utan att inse det, blivit brickor i det mest skrämmande av politiska spel?
Prodigy är den efterlängtade uppföljaren till Legend, och den andra delen i Marie Lus dystopiska trilogi - som avslutas med Champion.

MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare som har fått ett stort internationellt genombrott med sin debutroman Legend, den första delen i en serie dystopiska science fiction-romaner. Legend har sålts till 26 länder och blev en New York Times bestseller. Filmversionen av boken kommer att produceras av teamet bakom TV-serien Twilight.

Om Marie Lus »Legend«-trilogi:

»Legend inte bara överlever hypen, den förtjänar den.« | THE NEW YORK TIMES

»Marie Lu satsar på en sjudande intrig i uppföljaren till Legend. Det är tätt och skarpsinnigt.« | STARRED REVIEW, PUBLISHERS WEEKLY

»Välskrivet och ypperligt genomfört.« | ENTERTAINMENT WEEKLY
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Lu