Falangbytaren (En Divergent-novell) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
59
Utgivningsdatum
2014-04-17
Förlag
Modernista
Översättare
Helena Stedman
ISBN
9789174994339
Falangbytaren (En Divergent-novell) (e-bok)

Falangbytaren (En Divergent-novell) E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-17

Styckköp

25

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Två år innan Beatrice Prior träffade sitt val, gjorde den sextonårige sonen till De osjälviskas falangledare samma sak. Tobias falangbyte till De tappra är en chans för honom att börja om på nytt. Här kommer han inte att gå under det namn som hans föräldrar gav honom. Här kommer han inte att låta rädslan stoppa honom.

»Falangbytaren« är en av fyra nya noveller ur Divergent-trilogins värld. Var och en av dessa - »Falangbytaren«, »Novisen«, »Sonen« och »Förrädaren« - utforskar Veronica Roths dystopiska framtid genom ögonen på den mystiske, karismatiske Tobias Eaton, även kallad »Four«. Här avslöjas tidigare okända aspekter av hans personlighet, historia och relationer.
»Falangbytaren« ingår även i boken Four, tillsammans med de tre andra nyskrivna novellerna, såväl som tre exklusiva, tidigare outgivna scener ur Divergent-trilogin.

Divergent:»Årets favoritbok alla kategorier« samt »Årets ungdomsbok inom fantasy & science fiction« på Goodreads.

»En riktig bladvändare.« SKÅNSKA DAGBLADET

»Ni som inte läst den än, vad väntar ni på? Betyg: 10 av 10.« BOKTYCKE

Insurgent: »Årets ungdomsbok inom fantasy & science fiction« på Goodreads.

»Den är omöjlig att lägga ifrån sig. Det - är - så - spännande!« BOKOMATEN

VERONICA ROTH föddes 1988 i en för ort till Chicago. Medan hon studerade på universitetet började hon skriva på sin dystopiska science fiction-trilogi ? Divergent, Insurgent och Allegiant ? succéböckerna som hittills har sålt i över 22 miljoner exemplar världen över! Våren 2014 hade film versionen av Divergent, med bland annat Shailene Woodley och Kate Winslet i rol lerna, premiär. Kort därefter påbörjades inspelningarna av uppföljaren Insurgent, som går upp på svenska bio grafer i mars 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »