Granne med döden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
765
Utgivningsdatum
2014-09-03
Förlag
Modernista
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789174995770
Granne med döden (e-bok)

Granne med döden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-03

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»Känsliga läsare varnas!« Lotta Olsson, DN

»Djävulskt otäck!« Stephen King


I ett sjaskigt hyreshus i södra London väntar något fruktansvärt på att upptäckas.

Alla de sex hyresgästerna tycks ha något att dölja. Collette är på flykt från sin före detta chef. Minderåriga Cher är på rymmen från ett barnhem. Thomas försöker bli vän med alla sina grannar; det tycks bara göra honom mer ensam. Hossein är en attraktiv men tillbakadragen iransk flykting. Och så Vesta, som finns där för alla och verkar känna till allt som pågår i huset.

En natt inträffar en fruktansvärd olycka som tvingar de sex att ingå i en allians. Men en av dem är en mördare. En person som är mycket skicklig på att dölja sitt tidsfördriv. Och som nu närmar sig sitt nästa offer.

I svensk översättning av Carla Wiberg.

ALEX MARWOOD är en pseudonym för den brittiska journalisten och författaren Serena Mackesy, krönikör i The Independent. Hon slog igenom stort med sin första, kritikerrosade deckare, Onda flickor, som också var den första bok hon skrev under namnet Alex Marwood. Granne med döden [The Killer Next Door] är hennes andra kriminalroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marwood Alex

  • Den mörkaste hemligheten

    Marwood Alex

    Psykologisk thriller av författaren till Onda flickor och Granne med döden »Marwood är en mästare i att tränga in i själen hos sina karaktärer.« Upsala Nya Tidning När den treåriga flickan Coco ? tvilling till identiska systern Ruby ? försvinner u...

  • Onda flickor

    Marwood Alex

    Vinnare av en Edgar Award för Årets bästa kriminalroman »En av tidernas 100 bästa deckare.« Lotta Olsson, DN »En fantastisk kriminalroman. Ett av de mest oväntade och dramatiska slut jag läst på mycket länge.« Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet So...