Champion (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Legend (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
672
Utgivningsdatum
2014-09-16
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789174995893

Champion E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2014-09-16

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Om du gillade Hungerspelen kommer du att älska Legend.« SARAH REES BRENNAN

»Legend inte bara överlever hypen, den förtjänar den.« THE NEW YORK TIMES

»Champion är den helt uppslukande finalen i Legend-trilogin.« KIRKUS REVIEWS

June och Day har offrat mycket för medborgarna i Republiken och för varandra. Men det var långt ifrån tillräckligt. Nu står Republiken inför sin värsta kris någonsin och June, underbarnet, och Day, legenden, står i händelsernas centrum.
June har en hög befattning inom den styrande eliten och Day är en hyllad folkets hjälte. Men precis när fredsavtalet med Kolonierna, som stridit med Republiken i snart ett århundrade, ska bli verklighet orsakar en fruktansvärd pestsmitta panik i Kolonierna. Ett fullskaligt krig verkar oundvikligt. Den här gången kommer inte Republiken att kunna hålla stånd, och den enda lösningen är att finna ett botemedel mot smittan och det snabbt. Det är en kamp mot klockan, och samtidigt vacklar Days egen hälsa.
Day och June är återigen tvungna att sätta allt på spel, inklusive de människor de älskar. Kommer deras kärlek att bestå genom den slutgiltiga prövningen?
Den sista striden är här.

MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare som fick ett stort internationellt genombrott med sin debutroman Legend, den första delen i en dystopisk science fiction-trilogi. Legend har sålts till 24 länder och blev en New York Times bestseller. Filmversionen av boken kommer att produceras av teamet bakom Twilightfilmerna. Efter Legend och uppföljaren Prodigy kommer nu finalen, Champion. Marie Lu är bosatt i Los Angeles.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Lu