Alla själars natt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
691
Utgivningsdatum
2011-10-07
Förlag
Månpocket
Översättare
Marianne Mattsson
Originaltitel
A discovery of witches
Medarbetare
Viking Penguin, (Penguin Putnam Inc.) (form)
Dimensioner
175 x 110 x 43 mm
Vikt
360 g
SAB
Hce
ISBN
9789175030159
Alla själars natt (pocket)

Alla själars natt

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket Svenska, 2011-10-07

Slutsåld

I Bodleian Library i Oxford hittar Diana Bishop av en slump ett förhäxat alkemistiskt manuskript. Hennes upptäckt sätter igång mystiska skeenden och snart hemsöks biblioteket av demoner, häxor och vampyrer.
Mot sin vilja blir Diana indragen i något hon inte kan kontrollera och tvingas erkänna för sig själv att hon blivit förälskad i den som borde vara hennes största fiende - den bildsköne vampyren Matthew som har egna orsaker att intressera sig för manuskriptet.
Alla själars natt är intelligent skriven underhållning som för tankarna till vampyrgenrens mästare Anne Rice. Som en blandning av Harry Potter, Twilight och True Blood, för en vuxen publik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Alla själars natt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spänning, värme och humor i en hejdlös frenesi!
  Rebecca B (Bergsslagen), 4 maj 2014

  5 stjärnor säger allt! Ett underbart hopkok för oss som älskar Fantasy med både häxor och vampyer i centrum framförd med värme och humor samt en hissnande spänning som gör att boken inte går att släppa ifrån sig förrän sista sidan dyker upp och ändå längta efter mera är för mig en femstjärnig bok! Bara synd att inte 2'an blev översatt till svenska, men den finns även på norska vilket ju är snarlikt med svenska och att läsa den på originalspråket gör mig ingenting eftersom texten både är lätt... Läs hela recensionen

 2. Vilken underbart bra bok! Den innehåller kärlek...
  Sofie Jodenius, 17 december 2013

  Vilken underbart bra bok! Den innehåller kärlek (förbjuden sådan), historia, vampyrer och häxor och andra väsen och allt utspelar sig i den moderna världen. Lite synd att fortsättningen inte verkar komma ut på svenska men att läsa den på engelska är värt det!

 3. Helt fantastisk bok! Om du älskar magi, vampyrer,...
  Natalie, 6 december 2013

  Helt fantastisk bok!
  Om du älskar magi, vampyrer, demoner, historia och kärleksromaner, då är detta en bok för dig! Detta är helt klart mer en vuxen bok än en ungdoms/tonårs bok. När jag väl hade börjat läsa den så kunde jag inte sluta. Tyvärr så har det svenska förlaget bestämt sig för att inte publicera 2an och 3an på svenska, så vill man läsa fortsättningen (vilket man kommer vilja göra), så får det bli på engelska. Men det är det värt, ska jag säga! Underbar bok!

 4. En bladvändare, en twilight för vuxna! Jag blev dock...
  hejamaja, 15 september 2013

  En bladvändare, en twilight för vuxna! Jag blev dock besviken när jag insåg mot slutet av boken att vi inte skulle hinna få slutet på historien, utan att det skulle vara som en första del i en serie, då svalnade jag lite... Har inte orkat mig på andra delen. Men, som sagt, denna delen var spännande och förnöjsam läsning!

 5. En jättebra fantasy bok
  Vicki, 31 december 2012

  En jättebra fantasy bok. Den har allt och jag längtar till nästa del. En bok som tar slut alldeles för fort.
  Man faller lätt in i dess fantasi värld och dras med i häxkonster och upplevelser.. Kanonbok!!

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Alla själars natt