Bränd (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
House of Night (del 7)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2012-05-11
Förlag
Månpocket
Översättare
Catharina Andersson
Originaltitel
Burned
Medarbetare
Eklund, Karin (form)
Dimensioner
176 x 110 x 27 mm
Vikt
226 g
SAB
uHce
ISBN
9789175030777
Bränd (pocket)

Bränd

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-05-11

Slutsåld

"Frestad" slutade med en fruktansvärd cliffhanger, och nu äntligen får vi reda på hur det gick för Zoey, Stevie Rae och Afrodite.
Zoey Redbirds hjärta har krossats och hon vill stanna på den Andra sidan för evigt. Stark är den enda människa som kan nå henne, men hur ska han hitta henne? Han måste dö för att göra det, menar Högsta rådet. Och han har bara sju dagar på sig.Stevie Rae vill hjälpa Zoey, men har stora, egna problem. De röda vampyrerna ställer till problem, och den här gången kan inte ens Stevie Rae skydda dem från konsekvenserna. Stevie Rae döljer en hemlighet som kan vara nyckeln till att få tillbaka Zoey, men som också hotar att krossa hela hennes värld. Och mitt i allt finns Afrodite: ex-vampyr, en hagga från helvetet (och stolt över att vara det!). Hennes lojalitet kan svänga åt många olika håll, och hur den svänger nu är fullkomligt avgörande för Zoeys öde.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bränd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bränd
    Bokälskaren, 25 maj 2012

    Kalona har mördat någon som stod Zoey nära, vilket ledde till att Zoeys själ splittrades, och nu befinner sig på Andra sidan. Alla som tidigare råkat ut för detta har dött, och om deras väktare försökt rädda dem så har även de dött. Det verkar med andra ord en aning dystert, men å andra sidan så har det ju aldrig funnits något gäng vampyrer och vampyrelever (och människor) som Zoey och hennes vänner förut- Kan det trots allt finnas en chans att rädda henne?? Hennes vänner är fast beslutna att... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Bränd