En skör tråd (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Amelia Sachs och Lincoln Rhyme (del 9)
Antal sidor
465
Utgivningsdatum
2012-07-13
Förlag
Månpocket
Översättare
Nils Larsson
Originaltitel
The burning wire
Medarbetare
Thunfors, Eric (form)
Dimensioner
175 x 110 x 25 mm
Vikt
253 g
ISBN
9789175030937

En skör tråd

(21 röster)
Pocket, Svenska, 2012-07-13

Slutsåld

Mycket spänning, i dubbel bemärkelse

Amelia Sachs & Lincoln Rhyme del 9.

I denna Rhyme-thriller är spänningen bokstavlig. Elektriska högspänningsattacker lamslår New York. Samtidigt, i Mexiko, dyker en annan välkänd figur ur Deavers persongalleri upp igen: Urmakaren. Manhattans elnät utsätts för ett attentat och allt pekar på att det är fråga om en terrorattack.

Medan FBI och CIA försöker avgöra om det är fråga om religiösa fanatiker eller miljöaktivister som ligger bakom attentatet, så undersöker Lincoln Rhyme, Amelia Sachs och Ron Pulaski det rättstekniska materialet i ett försök att förhindra nästa elattack.

Dessa två massiva utredningar sätter Rhyme under hård press och tär på hans redan vacklande hälsa: hans kanske allra svåraste motståndare. Allt hänger på en skör tråd.

"Dubbel spänning i Deavers senaste" Nya Kristinehamns-Posten

"Som vanligt när Jeffery Deaver är i farten händer det mycket på en gång. Att ingenting är vad det först verkar vara är något av hans signum och det blir flera vändningar innan skurken är fast. Ibland är det nästan lite som Hercule Poirot, Agatha Christies klassiska hjälte, när den invecklade intrigen ska förklaras." Nya Kristinehamns-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En skör tråd