Hypnotisören (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 1)
Antal sidor
571
Utgivningsdatum
2012-08-14
Förlag
Månpocket
Dimensioner
180 x 110 x 35 mm
Vikt
327 g
SAB
Hc
ISBN
9789175031330

Hypnotisören

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2012-08-14

Slutsåld

Lars Kepler, som är en pseudonym för författarparet Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril, kom ut med Hypnotisören 2009 på Albert Bonniers Förlag. Boken blev snabbt en succé, den har sålt i över 300 000 exemplar i Sverige och kommer att ges ut i över 30 länder. AB Svensk Filmindustri (SF) filmatiserar Lars Keplers succéroman Hypnotisören. Filmatiseringen av Hypnotisören är en samproduktion mellan SF och Sonet Film och den kommer att produceras av Börje Hansson och Peter Possne.

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.

Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.

Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.

Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

Hypnotisören av Lars Kepler är den första kriminalromanen i en planerad serie. Aldrig tidigare har en svensk roman sålts till utlandet med en sådan framgång redan innan den publicerats i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hypnotisören. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den var ganska bra även om den var lite långdragen men...
    Mia Wingård Blom, 24 juni 2013

    Den var ganska bra även om den var lite långdragen men jag kan tänka mig att läsa andra av samma författare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler

Bokvideo