Madeleine : prinsessan privat (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2013-04-12
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
207 g
SAB
Kc.55
ISBN
9789175031996
Madeleine : prinsessan privat (pocket)

Madeleine : prinsessan privat

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2013-04-12

Slutsåld

Från prinsessa på vift till bröllopslycka

Torsdagen den 25 oktober 2012 tillkännagavs Prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills förlovning. Bröllopet skall stå sommaren 2013. Men prinsessan Madeleines väg dit har varit långt ifrån spikrak.

Expressens hovreporter Johan T Lindwall följer upp sin succébok om kronprinsessan Victoria med ett exklusivt porträtt av lillasyster Madeleine - prinsessan och modeikonen som fyller trettio år. För första gången skildras hennes privatliv i en bok. Johan har följt Madeleine ända sedan 1995, både hemma i Sverige och på resor världen över, och samlar här sina intryck. Det är en berättelse om prinsessan som allra helst hade sluppit stå i rampljuset.

Vi får följa Madeleine från födseln, genom skolåren och fram till i dag. Det är en stark historia fylld av stormiga konflikter, men även glädje och kärlek. Vi får ta del av relationen till vännerna, syskonen Victoria och Carl Philip, mamma Silvia och pappa kungen, och förstås pojkvännerna.

För första gången berättas om den okända kollapsen, spelet bakom den brutna förlovningen med Jonas Bergström och otroheten. Hur mycket visste egentligen kungen? Madeleine har efter några svåra år byggt upp en tillvaro i New York med kärleken Chris O"Neill, en start på hennes nya liv långt bort från Sverige.

Johan T Lindwall har uppdaterat denna pocketupplaga med ett nytt kapitel inför prinsessan Madeleines bröllop sommaren 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Madeleine : prinsessan privat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och trevlig strandläsning. Blir inte ett dugg...
    Gudrun , 22 augusti 2013

    Lättläst och trevlig strandläsning. Blir inte ett dugg avundsjuk på hennes glassiga liv, men tycker att Madeleine kan göra mer skäl för pengarna. Man blir lite förvånad över hur Johan får tag i all fakta. Jag tror inte att han hittar på. .

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Madeleine : prinsessan privat