En lögn att lita på (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Thomas Lynley och Barbara Havers (del 17)
Antal sidor
636
Utgivningsdatum
2013-11-15
Förlag
Månpocket
Översättare
Hanna Axén
Originaltitel
Believing the lie
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 105 x 20 mm
Vikt
333 g
SAB
Hce
ISBN
9789175032368

En lögn att lita på

(57 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-11-15

Slutsåld

Thomas Lynley skickas på hemligt uppdrag till Lake District för att utreda Ian Creswells drunkningsolycka. Creswells morbror och arbetsgivare är den välkände och nyligen adlade industrimagnaten Bernard Fairclough, vars son Nicholas gjort sig känd i den brittiska skandalpressen för sitt missbruk.

Eftersom Lynley till varje pris måste undvika att bli igenkänd under utredningen ber han sina två vänner Simon och Deborah St James att hjälpa till med den. Simon och Deborah gräver allt djupare i familjen Faircloughs mellanhavanden till dess att den fina fasaden krackelerar. Fram skymtar bilden av en familj där ingen drar sig för att utnyttja andra genom svek, lögner och utpressning. Frågan är bara vem som kan vara beredd att gå så långt som mord?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En lögn att lita på. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En modegrej, barnlöshet, mammahat, könsbyte
  Susanne grapengiesser, 11 februari 2014

  Den var en besvikelse, osannolik intrig, det som gör en berättelse till en upplevelse, är tror jag inslaget av "deja vu" eller att läsaren påminns om sig själv och sina problem. Ingen av de medverkande förefaller trolig, undantaget kanske Barbara. Ms Georges natur och miljöbeskrivningar är som de alltid är fantastiska, jag ser landskapet och längtar dit.

 2. Boken är OK, bygger upp en spänning, men upplösningen...
  Mariann Larsson, 13 januari 2014

  Boken är OK, bygger upp en spänning, men upplösningen är lite av "Västgötaklimax". Tyvärr inte lika bra som hennes tidigare böcker

 3. Mycket folk att hålla reda på men spindelnätet dras åt...
  -, 26 december 2013

  Mycket folk att hålla reda på men spindelnätet dras åt och sammanhangen blir tydliga. Spännande deckare och så får man veta en del om England dessutom.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elizabeth George