På ön (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2014-01-15
Förlag
Månpocket
Översättare
Katarina Jansson
Originaltitel
On the island
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
177 x 110 x 21 mm
Vikt
196 g
SAB
Hce
ISBN
9789175032726
På ön (pocket)

På ön

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2014-01-15

Slutsåld

Den trettioåriga läraren Anna Emerson är på väg till familjen Callahans sommarhus på Maldiverna. Bredvid henne på flyget sitter den sextonårige T.J. Callahan, pojken hon ska undervisa, som nyligen genomgått en lyckosam cancerbehandling. Men semestern tar en oväntad vändning. Piloten drabbas av hjärtattack och privatplanet kraschar i Indiska Oceanen. Anna och T.J. överlever men är strandsatta på en öde ö. I det ogästvänliga klimatet tvingas de samarbeta för att överleva. I takt med att T.J. mognar söker de närhet hos varandra. De inleder en förbjuden kärleksrelation, väl medvetna om den åldersskillnad som kommer att dömas ut av nära och kära. Och medan känslorna fördjupas förvandlas veckor till månader och månader till år. Kommer de någonsin att bli räddade? Finns det hopp för deras kärlek bortom den öde ö där de befinner sig?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På ön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt läsvärd!
    Mirre (Portugal), 22 mars 2014

    En fantastisk historia. Man kan inte sluta läsa. Måste bara få veta hur det ska gå. Lättläst bok som man helst inte vill ska ta slut. Man lär känna personerna på ett bra sätt och vill inget annat än att det ska gå bra för dem. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tracey Garvis Graves