Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-03-13
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Lillewarg, Malin (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
130 g
SAB
Qci
ISBN
9789175033044
Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv (pocket)

Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv

(20 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket Svenska, 2014-03-13
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Från shopaholic till saveaholic

Visste du att vi tjejer har sämre koll på privatekonomi än jämnåriga killar? Samtidigt har vi gått om killarna i utbildningsnivå, och inom en snar framtid även i arbetslivet. Vi behöver bli minst lika bra på att sköta vår egen ekonomi. För vem gör det annars?

Att ta hand om dina pengar är detsamma som att respektera dig själv. Vi kallar det Economista: att styra din ekonomi och därmed ditt liv istället för att ekonomin styr dig. Precis som en fashionista bygger sin garderob, bygger en Economista sin ekonomi och sitt liv. När du sparar ihop en buffert så har du fuck off-pengar om chefen är en idiot och du helt enkelt vill rymma från vintermörkret till en solig plats.

Boken ger dig enkla och konkreta verktyg för att finansiera dina studier, göra bostadskarriär, välja rätt chef, maximera dina inkomster, investera och shoppa långsiktigt. Du får energi över till viktigare och roligare saker än att ligga sömnlös av ekonomisk stress. Och det bästa av allt: Alla kan bli en Economista!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv
 2. +
 3. Så här blir du miljonär i hängmattan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så här blir du miljonär i hängmattan av Per H Börjesson (pocket).

Köp båda 2 för 113 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra present
  Anna , 7 februari 2018

  Jag gav bort denna bok i present till någon som behöver ändra sitt tankesätt kring ekonomi, då jag själv läst den och tycker det är en bra bok för nybörjaren. Jag hoppas den uppskattas, vet ej än...

 2. Otroligt mycket bra tips för alla åldrar
  Louise Edlund, 4 augusti 2015

  Även om Blondinbella kunde vara min dotter så hittade jag mycket tips här som jag kommer ha stor nytta av. Imponerad över all klokskap och jag kan varmt rekommendera boken. Nu ska det bli spännande att testa om även mina pengar kan växa utifrån alla goda råd.

 3. Bredare målgrupp
  Christopher, 19 augusti 2014

  Boken är bra! Men jag tycker det är tråkigt att den vänder sig så mycket till unga tjejer. Killar tjejer både yngre eller äldre kan ta del av boken om inte alla exempel utgick från tjejer.

 4. I helhet bra!
  Louise , 7 augusti 2014

  Mycket känner man igen och känns som "sunt förnuft" men väldigt intressant med kapitlet om fonder, aktier m.m. Helheten är bra!

 5. Rekommenderas!
  Kvinna 43, 22 april 2014

  Många bra och handfasta råd. Skriven för kanske en yngre publik än jag själv men jag har ändå nytta av boken. För lust att ta tag i det som jag inte har tagit tag i men borde ha gjort för länge sedan...

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Economista : ta makten över din ekonomi o...