Livet på mars (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
443
Utgivningsdatum
2015-02-18
Förlag
Månpocket
Dimensioner
178 x 110 x 26 mm
Vikt
246 g
SAB
Hc
ISBN
9789175034065

Livet på mars

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2015-02-18
51 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Underhållningsroman av Micael Dahlén

Marty Andersson har alltid känt sig utanför och alla försök att bete sig som en människa har hittills misslyckats. Kanske är det lika bra att ge upp? Men ödet vill annorlunda - en ödesdiger tangenttryckning i en internationell pengatvättshärva flyttar femtiofyra miljoner till Martys bankkonto och med dem kommer en möjlighet att hitta hem. Hem till Mars.

Men med nya pengar kommer som bekant nya vänner och nya problem. Resan hem blir därför allt annat än enkel när ryska torpeder, avdankade rymdforskare och egotrippade Hollywoodstjärnor korsar hans väg.

Livet på Mars är en berättelse om hemlängtan och bortlängtan. Och en viktig påminnelse om att vi inte ska avfärda alla ufon runtomkring oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livet på mars
 2. +
 3. Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan (pocket).

Köp båda 2 för 106 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Livet på mars. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt rolig "självbiografi"
  Mahring1, 24 november 2016

  Köpte boken efter att ha sett Michael på Babel där han berättade om sina funderingar och svävade på målet om det egentligen var en självbiografi. Det var i så fall den roligaste självbiografi jag har läst. Kanske lite för rolig, livsfunderingarna hade gärna fått ännu mera plats.

 2. "Run Marty, run!"
  Vilhjalmur (Nangijala), 22 november 2015

  I denna berättelse får man följa en underfundig karaktär som med nyfunna miljoner bestämmer sig för att åka "hem" till Mars. Berättelsen har ett bra tempo som skruvas upp av en karaktär som gärna använder löpsteget för att komma vidare. Boken innehåller dock på tok för detaljrika miljöbeskrivningar som stör läsningen. Allt karaktären förnimmer ska hela tiden liknas vid något som många gånger känns forcerat. Författaren hade tjänat på att lämna mer åt läsarens fantasi. Men överlag erbjuder bok... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Livet på mars