Sista paret ut (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Opcop (del 4)
Antal sidor
558
Utgivningsdatum
2015-02-18
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
181 x 112 x 37 mm
Vikt
302 g
SAB
Hc
ISBN
9789175034126
Sista paret ut (pocket)

Sista paret ut

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2015-02-18
55
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stämningen i Europa hårdnar. Maffian är starkare än någonsin, narkotikamarknaden mer avancerad och metoderna våldsammare - något som Paul Hjelm och hans kollegor brutalt har fått erfara. Men nu utmanas maffian på allvar, från oväntat håll. Någon är mäktigare, starkare. Någon som i lagens ständigt växande gråzoner kan nästla sig in på Wall Street och samtidigt ta över den växande marknaden för designerdroger. Samtidigt utsätts det lilla svenska bioteknikföretaget Bionovia AB för avancerat cyperspionage. Spåren leder hela vägen till Kina och till en omfattande nätavlyssning - men hur kommer det sig att de utsatta företagen alla arbetar med genetisk forskning? I en hårdnande värld, där maktens spelregler ständigt snävas in, finns det kanske bara en sak kvar att manipulera: människans eget dna.Opcop-gruppen har samarbetat ett tag nu. Några medlemmar har ryckts ifrån dem, andra är ärrade för livet. I Stockholm håller Kerstin Holm och Sara Svenhagen fortfarande ställningarna: i Haag märks Paul Hjelm och Jorge Chavez. Övriga medlemmar rör sig runt världen: Kina, New York, Belgien. Och nog har de uträttat mycket, liv har räddats och ligor sprängts. Samtidigt är det några människor, organisationer, som ständigt gäckat Opcop och hela tiden legat steget före. Kommer de att visa sig igen?Opcop-gruppen samlar sina styrkor. Det blir en kraftmätning för den stukade gruppen, och kampen mot brottslighet blir personlig - inte minst för Paul Hjelm själv.Sista paret ut är den sista, och fristående, delen i Arne Dahls Opcop-svit. Nu gäller det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sista paret ut
 2. +
 3. Blindbock

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blindbock av Arne Dahl (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sista paret ut. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven
  Jan F Bäckman, 3 augusti 2015

  Lite för invecklad för att hålla spänningen vid liv någon längre tid. Blir mao lite långtråkig. För många namn att hålla reda på, lite svårt att hänga med.

 2. Sista paret ut?
  Ito-Pito, 20 april 2015

  Har alltid gillat "Arne Dahls" böcker om A-gruppen och dess internationella avknoppning. I början på grund av den ibland lite humoristiska tonen mitt i det allvarliga. Men de senare böckerna har ju blivit mörkare i tonen. Historien, språket, och lite humor ändå. Känns trist om det inte blir fler böcker om detta härliga gäng. Det är bara att hoppas att även Jan Arnald får Arne Dahl-abstinens. Igen!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Sista paret ut