Folk av en främmande stam (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Trilogi (del 3)
Antal sidor
461
Utgivningsdatum
2015-04-15
Upplaga
1
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
250 g
SAB
Hc
ISBN
9789175034362

Folk av en främmande stam

(58 röster)  |   Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-04-15
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är 2007. När vi återser vännerna från Högre än alla himlar och Blå koral, Pella och Stefan, Victor, Jalle och Liv, är det en sargad men fortfarande stark grupp vi möter. Victor försöker hitta en vardag efter tsunamin och dess fruktansvärda konsekvenser, Pella och Stefan lappar ihop sitt äktenskap och Tessan och Philip närmar sig vuxenvärlden. Den evige singeln Jalle drabbas av den stora förälskelsen och Liv kämpar vidare med sina frågeställningar kring livet och teatern. Sannas och Sagas död överskuggar fortfarande gänget, men alla inser att man måste gå vidare för att inte gå under. Livet stannar inte upp, inte ens när älskade ryckts ifrån en. Nya politiska vindar blåser. Alliansen har vunnit valet och vännerna, som hela tiden haft hetsiga politiska diskussioner utifrån sina skilda perspektiv, tvingas positionera sig på nytt. Allas värderingar ställs på sin spets när Lehman Brothers kollapsar och världsekonomin med dem - pengar blir plötsligt avgörande när den ekonomiska osäkerheten slår hårt mot gruppen, och den verkliga betydelsen av "kärlek" och "vänskap" hamnar i fokus för samtliga. Folk av en främmande stam är den avslutade delen i Louise Boije af Gennäs trilogi om en grupp nära vänner under 2000-talets första decennium. Tio år har gått sedan vännerna firade in det nya millenniet. Inget har blivit som de tänkt sig. Men livet tar fortfarande dramatiska vändningar och plötsligt väntar den stora lyckan där man minst anar det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Folk av en främmande stam
 2. +
 3. Blå koral

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blå koral av Louise Boije Af Gennäs (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Folk av en främmande stam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk triologi
  Annika , 8 maj 2017

  Den bästa i triologin. Slutet är helt fantastiskt, författaren har lyckats knyta ihop säcken på ett makalöst bra sätt. Nu kan jag lämna vännerna med lugn i min själ. Tack för dessa tre romaner!

 2. Trevligt avslut
  Lina, 27 juli 2015

  Sista boken om Stockholmsgänget är precis lika bra som de första två. Man känner igen händelser från slutet av 00-talet samtidigt som en del oväntade vändningar dyker upp.

 3. Sista delen?
  Lena Linderbäck, 10 juli 2015

  Känns ledsamt att lämna alla i trilogin, för det är väl den sista boken??? Mycket trevligt skriven läsning från Stockholmsmiljö.

 4. En bok som speglar verkligheten
  Karin Roxberg, 22 juni 2015

  Jag har väntat länge på den här boken! Det är spännande att få följa en samling människor under en lång tid. Den visar på både med som motgångar i livet.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Louise Boije Af Gennäs