Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
435
Utgivningsdatum
2015-11-12
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Lindvall, Patrik (form)
Dimensioner
177 x 110 x 27 mm
Vikt
241 g
SAB
Lz Ferry, Björn
ISBN
9789175034799
Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt (pocket)

Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-11-12
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Björn Ferry är Sveriges mest framgångsrika manliga skidskytt med både VM- och OS-guld i prisskåpet. I mars 2014 gjorde han patron ur och nu släpper vi hans dagboksbiografi. "Jag hade länge drömt om att skriva en bok. Jag började skriva om sådant jag trodde folk skulle gilla; om onanins effekter på formen, vindrickande och andra diverse lustigheter. Men vartefter tiden gick tvingade skrivandet mig att också tänka och reflektera. Jag har lärt mig massor om mål och mening, livet och framtiden. Jag har lärt mig saker om mig själv, både bra och dåliga. Boken handlar om mitt liv som jag upplevt det, om skidskytte, skog och politik - om träningen, pengarna och kärleken. Om omgivningens uppoffringar, rädslan för smittor och att inte vara där för dem som man tycker om. En resa under drygt två år, om livet som elitidrottsman, frånvarande pappa och smygkapitalist. Och inte så förbannat tillrättalagt. Inte alls. Tvärtom, öppen, bitvis inskränkt, om mina tankar, drömmar och möten."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt
 2. +
 3. Hur fan ska vi ha det? : Dagbok 2022/2023

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hur fan ska vi ha det? : Dagbok 2022/2023 av Björn Ferry (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ferry in på skinnet!!
  Sten Skoog, 14 november 2023

  Inte mycket som inte avhandlas i denna bok..! Ibland känns det lite för mycket, men ändå ganska roligt och ärligt. Därigenom ganska utlämnande både av författaren Björn, hans närmaste och andra inom alla sammanhang.
  Det finns mycket likheter med Lundells Vardagar, -Björn Ferry var först av de båda?

 2. Björn
  Anton, 4 april 2019

  Denna bok skulle jag verkligen rekommendera ha läst den två gånger va länge sedan jag läste den senast men en mycket rolig och bra bok .

 3. Helt okej
  Karin, 1 mars 2016

  Jag är inte något jättestort fan av biografier men eftersom jag är väldigt skidskytteintresserad tyckte jag denna bok kunde vara intressant att läsa. Björn Ferry är känd för sin frispråkighet och boken som baserar sig på hans dagbok är också frispråkig. Jag tyckte det var intressant att läsa om hur livet kan vara som elitidrottare, men det finns även en del mindre intressanta detaljer som exakta beskrivningar av matvanor, toalettbesök och onanierfarenheter som jag tycker gärna kunde fått förb... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Björn Ferry

 • Hur fan ska vi ha det? : Dagbok 2022/2023

  Björn Ferry

  Välkommen in i huvudet på Björn Ferry! Vad är det för mystiska märken på träden? Är det enbart den tretåiga hackspetten som bär ansvaret, eller kan den större hackspetten ha en näbb med i spelet? Hur många gånger måste man runka i en burk för att ...