Endgame. Spelet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Endgame (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
556
Utgivningsdatum
2017-03-14
Förlag
Månpocket
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Endgame: Sky Key
Medarbetare
Messing, Marit (form)
Dimensioner
177 x 111 x 35 mm
Vikt
304 g
SAB
uHce
ISBN
9789175035802
Endgame. Spelet (pocket)

Endgame. Spelet

Pocket Svenska, 2017-03-14
55
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Om 94 dagar utplånas alla utom den vinnande Spelaren och dennes ätt. Vem orkar kämpa och vem ger upp? Kan mänskligheten räddas? Endgame: Spelet är andra delen i James Freys banbrytande trilogi i samarbete med Google, där du genom att lösa ledtrådar i texten tävlar om chansen att vinna en äkta guldskatt.

Spelet är i full gång! Efter att Jordnyckeln har hittats är Spelarnas uppgift nu att finna den andra nyckeln, Himmelsnyckeln. De Spelare från de tolv urtida ätterna som överlevt så här långt hinner knappt hämta sig förrän de är mitt inne i jakten. De måste använda all sin list och all sin styrka för att hålla sig vid liv och för att förstå hur de ska Spela vidare. Men snart börjar de undra vad det är som Skaparna har satt igång, och vad dessa uråldriga varelser egentligen är ute efter. Dessutom står det också klart för Spelarna att de inte bara måste slåss mot varandra ...

Spelarna ska Spela för sin ätts överlevnad, men allianser har bildats - mot alla regler. Frågan är bara om det går att lita på sina allierade. Och om det går att lita på Skaparna ... Vilka är de goda och vilka är de onda i det ödesdigra Spelet? Frågorna hopar sig och snart börjar den största frågan av alla att utkristallisera sig: Går Spelet att stoppa?

Kampen om mänsklighetens framtid tar vid där den slutade i första boken, Endgame: Kallelsen. En storfilm är planerad och under 2015 lanserar även Google Niantic Labs ett spel: Endgame Proving Grounds. Läs mer på www.endgame.nu.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Endgame. Spelet
  2. +
  3. Endgame. Kallelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Endgame. Kallelsen av James Frey (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av James Frey