Arthur Peppers diskreta charm (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2017-07-11
Förlag
Månpocket
Översättare
Emö Malmberg
Originaltitel
The Curious Charms of Arthur Pepper
Dimensioner
177 x 109 x 18 mm
Vikt
166 g
SAB
Hce
ISBN
9789175036731

Arthur Peppers diskreta charm

(49 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-07-11
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Arthur Peppers diskreta charm är en roman i samma anda som Livet enligt Fikry och En man som heter Ove - full av oförglömliga karaktärer med stort hjärta och oemotståndliga egenheter. En berättelse om hur sorg och ensamhet kan vändas till ny vänskap och insikt om livets oändliga möjligheter.

Efter 40 års äktenskap sörjer Arthur Pepper sin bortgångna hustru Miriam djupt. När han på årsdagen av hennes död bestämmer sig för att äntligen gå igenom hennes kvarlämnade saker, hittar han ett exklusivt guldarmband med berlocker undangömt i en sko. Flera av berlockerna förefaller mycket dyrbara - en av dem är en liten elefant som har en inskription med ett telefonnummer till Indien. När Arthur bestämmer sig för att ringa numret blir det början på ett äventyr som kommer att föra honom till platser han aldrig tidigare besökt. Han upptäcker hur lite han egentligen vet om det liv Miriam levt innan de båda träffades. I sökandet efter sanningen kommer han att finna både tröst och kärlek där han minst anat det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Arthur Peppers diskreta charm
 2. +
 3. I hjärtats bibliotek

De som köpt den här boken har ofta också köpt I hjärtats bibliotek av Phaedra Patrick (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Arthur Peppers diskreta charm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig!
  Kaffeläsaren, 10 augusti 2020

  Den här boken köpte jag för flera år sen när vi var på semester. Jag var sugen på att läsa den redan då, men sen hamnade den ändå i hyllan bland mina andra hyllvärmare i flera år. Men nyligen fick jag ett infall och började läsa den och undrade såklart genast varför jag inte gett mig på boken innan, den är ju så mysig. Arthur Pepper är en änkling som har sina väl intrampade rutiner. Allt ska göras på exakt samma tid och på samma sätt och det går absolut inte att ändra på. Men när han hittar e... Läs hela recensionen

 2. En härlig berättelse

  Detta är en må-bra-bok som är lättläst. En bok som man gärna läser vidare så fort möjlighet ges. För man vill ju veta vad som händer härnäst! Det var inte särskilt mycket "tyngd" i storyn som gör att jag som läsare blev alltför påverkad, vilket jag ofta blir annars. Men menar det på ett bra sätt. En lite rolig bok med annorlunda tvist och välskriven så att läsaren kan måla upp en bra bild och verkligen leva sig in i Arthurs dagar och upplevelser. Läser annars gärna Jojo Moyes där livsödena of... Läs hela recensionen

 3. Fängslande, lugn och tankeväckande
  Bippsan, 9 oktober 2017

  Kände viss tveksamhet inför denna bok, köpte ändå och hoppades på lättsam läsning. Det fick jag, plus att hela boken andas ett lugn som smittar av sig på läsaren (i alla fall mig) samt att den väcker en del tankar om hur vi lever våra liv, vad som räknas och hur vi är mot andra människor.
  Jag rekommenderar den.

 4. Oväntat fynd i rean
  Ulla Norman (Umeå), 20 september 2017

  Köpte boken på vinst och förlust och den visade sig vara en riktig pärla trots allt. Sträckteläste och myste.
  Kan rekommenderas

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Phaedra Patrick