Himmelska eldens stad (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
The Mortal Instruments (del 6)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
730
Utgivningsdatum
2017-09-14
Förlag
Månpocket
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
The Mortal Instruments 6: City of Heavenly Fire
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Dimensioner
179 x 110 x 43 mm
Vikt
387 g
SAB
uHce
ISBN
9789175037196
Himmelska eldens stad (pocket)

Himmelska eldens stad

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-09-14
89
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Den avslutande delen i Cassandra Clares bästsäljarserie ”The Mortal Instruments” är här. Mörkret har sänkt sig och världen håller andan. Sebastian Morgenstern har slutligen rest sig och rustar för krig. Steg för steg infiltrerar han skuggjägarna, ställer dem emot varandra och förvandlar dem till mardrömslika varelser. Familjer splittras, älskande par bryter upp - kaos följer i Sebastians fotspår. Ingen går säker så länge han har Den infernaliska bägaren. När flera skuggjägarinstitut attackeras världen över blir Clary, Jace och de andra skuggjägarna tvungna att fly till Alicante. Men inte ens där är de trygga. Clary, Jace, Simon, Alec och Isabelle förstår att de måste ta sig bortom den här världen, in i demonernas rike om de ska ha någon chans att besegra Sebastian. Någon kommer att ge upp sitt livs kärlek, någon kommer att överleva och någon kommer att dö när striden om skuggjägarvärlden får sin upplösning. Förlorade själars stad är den sjätte och sista delen i Cassandra Clares hyllade succéserie "The Mortal Instruments". Böckerna är översatta till 36 språk och har sålts i 14 miljoner exemplar. Tv-serien "Shadowhunters" är baserad på böckerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Himmelska eldens stad
  2. +
  3. Tordyveln flyger i skymningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tordyveln flyger i skymningen av Maria Gripe (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Himmelska eldens stad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En serie jag kommer sakna!

    Spännande, obehaglig, magisk och alldeles, Alldeles underbar! En bok och en serie som jag Varmt kan rekommendera!

    I den här boken får vi följa med våra huvudkaraktärer för den sista striden; att förgöra Jonathan/Sebastian Morgenstern för alltid och få frid och fred igen mellan skuggjägare och olika nedomvärldare (det fagra folket, vampyrer, varulvar och trollkarlar). Men det är en lång väg att vandra (bokstavligen) och det är inte bara Jonathan/Sebastian de måste hitta utan även en k... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cassandra Clare