Ibland mår jag inte så bra (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2017-12-05
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
177 x 110 x 10 mm
Vikt
92 g
SAB
Lz Lindgren, Therése
ISBN
9789175037745
Ibland mår jag inte så bra (pocket)

Ibland mår jag inte så bra

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-12-05
89
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Årets bäst säljande fackbok 2016!

Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över, säger Therése Lindgren, Sveriges största kvinnliga youtuber. Hon blev Årets Youtuber både 2016 och 2015 och hennes hyllade videor innehåller allt från glada skönhetstips till tårfylld ensamhet. I den här boken fördjupar hon sig mer i sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Hur känns panikångest? Vad kan man göra för att peppa sig själv? När ska man söka hjälp och vad finns det för hjälp att få? Hur kan någon som är så framgångsrik också må så dåligt? På ett ärligt, personligt och ofta humoristiskt och lättsamt sätt tar sig Therése Lindgren an ett svårt ämne från många vinklar. Hon vill berätta om sin egen psykiska ohälsa och få andra att förstå att det här är vanligt och drabbar de flesta människor någon gång i livet. Therése varvar sina egna berättelser och erfarenheter med fakta. Hon delar även med sig av tips - som hur du andas dig ur en panikattack, hur du kan prata om ditt tillstånd med vänner och familj eller något så grundläggande som hur du tar dig upp ur sängen på morgonen. Ibland är det såklart viktigt att man söker professionell hjälp och andra gånger kan man faktiskt må bättre av att "acceptera läget".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ibland mår jag inte så bra
 2. +
 3. 21 Day Challenge - Keto

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 Day Challenge - Keto av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ibland mår jag inte så bra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskrivet om psykisk ohälsa

  Lättläst och personlig bok om psykisk ohälsa.
  En delförklaring till psykisk ohälsa är de krav omvärlden ställer på oss, eller rättare de krav vi upplever att omvärlden ställer på oss.
  Författaren verkar påläst, och ger en del råd. Även den som inte har psyliska problem kan med fördel läsa boken. Det går dessutom fort och lätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Therése Lindgren