En annan Alice (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
482
Utgivningsdatum
2018-09-11
Förlag
Månpocket
Översättare
Anna Strandberg
Originaltitel
What Alice forgot
Medarbetare
Zoric, Nebojsa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 29 mm
Vikt
260 g
SAB
Hce
ISBN
9789175038513

En annan Alice

(61 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-09-11
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I En annan Alice bjuder Liane Moriarty på samma vinnande blandning av igenkänning, humor och allvar som i succéerna Öppnas i händelse av min död och Stora små lögner (boken bakom HBO-serien Big little lies).Alice Love vaknar upp på golvet på gymmet och förstår inte vad hon gör där. Hon avskyr ju att träna! Hon får veta att hon slagit i huvudet och tuppat av, och blir hjälpt till sjukhuset. Alice som nyligen fått veta att hon är gravid med sitt första barn ber oroligt läkaren se efter att allt är som det ska. Hon möts av förvåning. Alice är inte alls gravid, påstår läkaren. Däremot måste hon ha fått barn tidigare - hon har tydliga ärr efter ett kejsarsnitt på magen. Långsamt inser Alice att något är fel. Långsamt inser hon att smällen mot huvudet har fått henne att glömma ett helt årtionde.En annan Alice är en roman om chansen att få göra om och göra rätt. När Alice vaknar upp på gymmet är hon 39 år, inte 29. Hon tror att hon är nygift, störtförälskad i sin man och gravid med sitt första barn, men egentligen är hon trebarnsmamma och mitt i en uppslitande skilsmässa. Tio år har fullkomligt raderats från hennes minne - ett årtionde då hon uppenbarligen fått för sig att bli träningsfanatiker, då hon glidit ifrån sin älskade man Nick, då hon förlorat närheten till sin syster och på något sätt tappat bort sig själv. Alice måste hitta tillbaka till sina minnen, och till den hustru, dotter, vän och syster hon en gång var.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En annan Alice
 2. +
 3. Din stora kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din stora kärlek av Liane Moriarty (pocket).

Köp båda 2 för 172 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En annan Alice. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  -, 8 januari 2019

  Lite seg till en början men sen blir den bättre, tänkte nästan ge upp men den tog sig och jag tyckte bättre och bättre om den.

 2. En annan Alice
  Irja Sellberg, 3 januari 2019

  Mycket intressant och tänkvärd historia som berör och visar att man tänker vidare, den berör och ställer tänkvärda frågor och svar. Mycket intressant.

 3. Feel good på hög nivå

  Liane Moriarty är bra på personbeskrivningar och även här lyckas hon ge en bra bild av Alice före olyckan. Har kanske lite svårt att förstå hur denna positiva och optimistiska människa så totalt kunde förändra personlighet under ganska få år, men hur som helst så kände man med Alice när hon inte kunde minnas sitt förflutna och varför hennes omgivning betedde sig så främmande ur hennes synvinkel. Boken är lättläst och underhållande - en riktig bladvändare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Liane Moriarty