Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2019-04-29
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
177 x 110 x 15 mm
Vikt
145 g
SAB
Dokb
ISBN
9789175039510
Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra (pocket)

Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket, Svenska, 2019-04-29
79
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt - eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det ...

På populärvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig - innan det är för sent!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra
 2. +
 3. Omgiven av motgångar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av motgångar av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra bok
  Hallådär, 15 augusti 2021

  En väldigt bra bok som går in på mycket bra info gällande psykopater och hur man kan lära sig skydda sig från dem. Det finns verkligen fler psykopater och personer med psykopatiska drag än vad man tror, så denna bok är väldigt användbar att läsa. Intressant att få ta del av författarens egen upplevelse med denna typ av människa med.

 2. Ytligt och populistiskt
  1234, 22 juni 2021

  Ytterligare en bok om röda, gröna, blå och gula personlighets typer. Ingen fördjupad kunskap i ämnet förmedlas. Inget jag rekommenderar.

 3. Läsvärd
  Tina Johansson, 29 april 2021

  Bra bok som gör att man förstår att dom man omger sig med inte är friska. Man förstår även andra "äldre" relationer med folk bättre nu.

 4. Väldigt bra bok för prisen
  Dora Fora, 8 mars 2021

  Boken innehåller allt information man behöver för att kunna förstå och känna igen dåliga människor i ens liv. Allt beskrivs i detalj så att man behöver inte ha någon kunskap alls om ämnet innan man läser den.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Thomas Erikson