Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2019-08-13
Förlag
Månpocket
Översättare
Anna Olsson
Originaltitel
The 8-Week Blood Sugar Diet: Lose weight fast and reprogramme your body
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
178 x 110 x 16 mm
Vikt
132 g
SAB
Vmb
ISBN
9789175039701

Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt

(34 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-08-13
89
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Få koll på ditt blodsocker och påverka din hälsa samtidigt som du äter god och näringsriktig mat. Michael Mosley, författaren till succéböckerna 5:2-dieten och 5:2-dieten kokboken, beskriver i Blodsockerkoll på 8 veckor vad du kan göra för att sänka ditt blodsockervärde. Den nya blodsockerdieten ger snabba resultat på både diabetes och övervikt.

Förhöjt blodsockervärde är en av de stora dolda epidemierna i vår tid, och ökar risken för sjukdomar som diabetes typ 2, stroke, demens och cancer. Mer än en och en halv miljon människor i Sverige har förhöjda blodsockervärden - och de flesta vet inte ens om det. Över 400 000 personer har fullt utvecklad diabetes typ 2.

Den mat vi äter idag, med mycket socker och snabba kolhydrater, gör oss överviktiga och bidrar till att höja blodsockervärdet. Genom att äta rätt under 8 veckor, med Michael Mosleys effektiva blodsockerdiet, förbättrar du både vikten och hälsan, och får ordning på ditt blodsocker.

Boken ger hopp och inspiration. Här finns tester och praktiska tips. Tabeller som visar vilken mängd mat du kan äta. Lockande recept. Michael Mosley gör också upp med myten om att långsam viktminskning alltid är bättre än att snabbt gå ner i vikt; inte minst när det handlar om att förebygga eller bota diabetes typ 2.

Michael Mosley är vetenskapsjournalist. Allt han skriver om är väl underbyggt. Den här boken har han arbetat med i två år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt
 2. +
 3. Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 rec... av Clare Bailey (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Diabetes 2
  Anna-Maria, 29 december 2023

  Mycket bra information om den farliga sjukdom som går att undvika om man börjar tidigt med en sund livsstil. Bra beskrivning av olika forskning på området. Recepten i slutet av boken finner jag är för "engelska" för min smak.

 2. Verkar bra
  Anna, 28 september 2020

  Inte hunnit använda mig av boken än, läst lite här och där och den är inspirerande. Gillar Michael Mosleys metoder.

 3. Nöjd med mitt köp
  Lo, 11 september 2020

  Jag är nöjd med mitt bokköp, snabb bra och smidig leverans! Bra sätt att handla under coronatid, Jag tänker fortsätta köpa böcker digitalt

 4. HÖGINTRESSANT
  Ann-Christin Carlson , 24 september 2019

  En innehållsrik bok. Sträckläste den och har anammat massor. Slutade med socker och "annat vitt" direkt. Hade abstinens 1 dag ungefär därefter känns det riktigt bra. Läs den!

Visa alla 4 recensioner