Det goda värdskapet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2004-10-01
Upplaga
3. uppl.
Förlag
Dialogos Förlag AB
Medarbetare
Blohm, Olle (medf.)
Dimensioner
185 x 120 x 15 mm
Vikt
220 g
SAB
Qbla,Qcg
ISBN
9789175041674
Det goda värdskapet (inbunden)

Det goda värdskapet

Inbunden, Svenska, 2004-10-01

Slutsåld

Det goda värdskapet är en inspirationsbok som belyser värdskapets roll när människor möts. En bok om hur vi bygger upp stolthet och framgång för våra organisationer, vårt land och inte minst för oss själva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Det goda värdskapet

Övrig information

Oavsett vad du jobbar med är alla människor du möter gäster. Fram till idag har du kanske valt att kalla dem kunder, patienter, passagerare, klienter, elever etc. - men från och med nu är de i första hand gäster i din verksamhet. Det är grundtanken i Det goda värdskapet skriven av Jan Gunnarsson och Olle Blohm. En bok som handlar om hur man bygger upp en värdskapskultur och bjuder sina gäster ett värdskap som utvecklar både stolthet och lönsamhet för företaget och den anställde.

Författarnas avsikt var att skriva en lättsam och underhållande bok utan vare sig system, modeller eller regler. Istället är det en bok fylld av berättelser från verkligheten. Det goda värdskapet vänder sig till de som arbetar med gäster och till alla som leder en verksamhet och är intresserade av att utveckla sitt värdskap, väl medvetna om det mervärde det ger: för människan privat, för organisationen och den plats man är verksam på. Det kan gälla såväl turistnäringen som andra företag, organisationer och kommuner. Tankar kring värdskapet är generella.