En dynamisk arbetsmarknad (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2019-11-08
Upplaga
1
Förlag
Dialogos Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
270 g
SAB
Oha
ISBN
9789175043609
En dynamisk arbetsmarknad (häftad)

En dynamisk arbetsmarknad

Häftad Svenska, 2019-11-08
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur påverkas svensk arbetsmarknad av teknikutveckling, tjänstefiering, entreprenörskap och immigration? Hur väl förmår de institutionella villkoren i form av lagar, regler och skatter att hänga med?

Detta är temat för forskningsantologin En dynamisk arbetsmarknad. En väl fungerande arbetsmarknad förutsätter ändamålsenliga villkor för medarbetare och arbetsgivare i syfte att uppmuntra utveckling, jobbskapande och tillväxt. I en föränderlig värld behöver dessa villkor utvecklas och förbättras.

Femton forskare i ekonomisk historia, företagsekonomi, nationalekonomi, sociologi och statsvetenskap analyserar de viktigaste omvärldsförändringarna och de lagar, regler och skatter som påverkar förutsättningarna på arbetsmarknaden. Studierna bygger på empiriska undersökningar och forskningssammanställningar, och syftet är att bidra till en välgrundad diskussion om framtiden för svensk arbetsmarknad.

Redaktören är Lotta Stern, professor i sociologi vid Stockholms universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En dynamisk arbetsmarknad
  2. +
  3. Effektivt, tydligt och träffsäkert. SOU 2019:3. Det statliga åtagandet för framtidens arbetsmarknad : Slutbetänkande från Arbetsmarknadsutredningen (A 2016:03)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Effektivt, tydligt och träffsäkert. SOU 2019:3.... av Arbetsmarknadsdepartementet (häftad).

Köp båda 2 för 924 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotta Stern