Att misslyckas som människa (häftad) Att misslyckas som människa
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2016-09-13
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Joakim Pirinen
Dimensioner
260 x 196 x 20 mm
Vikt
844 g
SAB
Hci
ISBN
9789175151908
Att misslyckas som människa (häftad)

Att misslyckas som människa

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-09-13
59 175 Du sparar 116 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  64
Visa alla 1 format & utgåvor


Joakim Pirinens nya seriealbum är en samling bilder i större skala. Han behandlar ämnen som politik, nazism och öde öar genom ordvitsar, skräckbilder, klichéer på klassiska skämtteckningar, pysselsidor, klippdockor, spel och mandalas. Boken innehåller även fyra bilagor: Nutida bilagan, konstnärliga bilagan, knarkbilagan och porrbilagan. Den minst roliga skämtteckningen visar en sjöman som en sen natt kommer gående på en gata i England, med ena armen runt seriehunden Scooby-Doo. Joakim Pirinen själv möter honom och utropar: "What? Scooby-Doo and a drunken sailor". Vi får också möta Döda Paret och Joakim Pirinens genombrottsfigur Socker-Conny i en korsfästelsescen. Joakim Pirinen (f. 1961) fick sitt genombrottet 1985 med figuren Socker-Conny i albumet med samma namn. Prosadebuten kom 2001 och han är sedan dess även verksam som dramatiker. 1992 ställde han ut på Moderna Museet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att misslyckas som människa
 2. +
 3. Socker-Conny

De som köpt den här boken har ofta också köpt Socker-Conny av Joakim Pirinen (inbunden).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att misslyckas som människa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra bilder, men inget historieberättande
  Lars Kinnunen, 1 februari 2018

  Jag är en stor fan av Pirinen, men det här var inte mer än OK. Det jag älskar med honom är när han berättar sina historier om utsatta människor och de hemskheter de råkar ut för. Den här boken är en massa fristående bilder, och några av dem är verkligen fantastiska, men jag saknar verkligen historierna. Kommer inte att läsa den igen.

 2. Pirinen är grym!
  A F E Å, 9 december 2016

  Lika roande som oroande, både tankarna och bilderna är uppseendeväckande, egensinniga och berörande! Skulle det bli för mycket med alla palindrom och ordvrängningar kan man bara titta på bilderna. Jag tröttnar inte på honom!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Joakim Pirinen