Livet är inte alltid Hawaii (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
133
Utgivningsdatum
2017-05-04
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Harry Anderson
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
425 g
SAB
Hci
ISBN
9789175152189

Livet är inte alltid Hawaii

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2017-05-04
147 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Harry är en ung man på 22 år som bor på söder i Stockholm och bär på en stor dröm om att komma in på en konstskola. Han arbetar med diverse ströjobb på dagarna för att överleva, dagarna rinner ofta på i en slags tom väntan, och att umgås med vännerna på fester och på krogen. Men Harry är övertygad om att om att hans liv kommer få en mening om han bara blir antagen till konstskolan.

Han tar alkoholen till hjälp för att övervinna den alltmer växande oron och ångesten. Till en början fungerar det, men vännerna blir efterhand alltmer bekymrade över hans tilltagande drickande. Harry skyller på att han är olyckligt kär eller att han bär på destruktiva anlag och att det hör till om man är konstnär. Efter en rad händelser som går överstyr, tar Harrys ångest över hans vardag alltmer. Han dricker mer och mer, och till slut får vännerna nog och ber honom att söka hjälp. Harry svara med att isolera sig, och han sjunker in alltmer i in i ett missbruk.

"Livet är inte alltid Hawaii" är serieroman om kärlek, vänskap, om att vara ung i Stockholm och om var egentligen gränsen går mellan att bruk och missbruk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet är inte alltid Hawaii
  2. +
  3. Deras ryggar luktade så gott

De som köpt den här boken har ofta också köpt Deras ryggar luktade så gott av Åsa Grennvall (häftad).

Köp båda 2 för 256 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet är inte alltid Hawaii. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Allvar på skämt
    Julia, 8 maj 2017

    Jag streckläste Livet är inte Hawaii samma dag som jag köpte den och hann under resan från pärm till pärm skratta högt, känna igen mig, hålla tårarna inne, vara glad att jag inte kände igen mig, irritera mig på Harry, imponeras av Harry och slutligen inte klara av att hålla tårarna inne.

    Vi får följa hur Harrys liv går från att "vara Hawaii" till att, som titeln skvallrar om, inte alls vara Hawaii. Genomgående läggs fokus på dialog och känsla snarare än detaljerade bildsensationer, ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Livet är inte alltid Hawaii