Jag, Esters rester (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2017-06-21
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Ester Eriksson
Dimensioner
315 x 206 x 25 mm
Vikt
1121 g
SAB
Hci
ISBN
9789175152196
Jag, Esters rester (inbunden)

Jag, Esters rester

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2017-06-21

SlutsåldEtt märkligt, och samtidigt helt bekant, parallellt universum.Välkommen till ett märkligt, och samtidigt helt bekant, parallellt universum! Här möter vi typer som påminner om Svampbob, Spökplumpen eller Bamse, alla tecknade med Ester Erikssons impulsiva, rasande svarta tusch. Men framför allt möter vi Ester, som i Långbens skepnad drar omkring med sin Mimmi Pigg-liknande kompis My. De super, drar dåliga skämt, snackar om livet och raggar på Tinder. Utöver det går Ester till psykologen, ritar eller trampar i klaveret i största allmänhet. Genom allt detta lyckas hon på något bakvänt sätt behålla sin värdighet. Dessutom är hon, medvetet eller inte, fruktansvärt rolig och har alltid svar på tal.

I "Jag, Estersrester" får alla trasiga själar upprättelse. Det är inte lätt att leva, men du har varken tid eller anledning längre att be om ursäkt för ditt psyke.

Ester Eriksson är serietecknare och konstnär uppväxt i Enhörna och Järna. Hon har gått på Serieskolan i Malmö. Hennes debutroman "Det finns ingenstans att fly" kom 2016. Den var delvis självbiografisk och utspelade sig på en sluten avdelning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ester Eriksson

  • Det Grymma Svärdet 24

    Karolina Stenström, Henrik Bromander, Julia Hansen, Johannes Nilsson, Ester Eriksson

    Lång intervju med Ester Eriksson, Fredrik Jonsson i Norrbotten, Julia Hansen i Finland, Henrik Bromander i Japan, Karin 17 + Håkan 31 = SANT, Quinckes ödem, Johannes Nilsson behöver #prataomdet. Dessutom dikter av Marit Olanders, serier av Carolin...

  • Hola Humlan Hansson

    Ester Eriksson

    Humlan Hansson är tolv år och har snart överlevt första terminen i 6:an. De livsfarliga hästtjejerna är som tur är upptagna med att glo på gympavikarien Scott. Helt obegripligt för han har orange hud och onormalt vita tänder och älskar sin egen sp...