Vei. Bok 2 (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vei (del 2)
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-04-11
Förlag
Kartago Förlag
Originaltitel
Vei. Bok 2
Illustratör/Fotograf
Karl Johnsson
Dimensioner
262 x 190 x 22 mm
Vikt
977 g
SAB
Hci
ISBN
9789175153179

Vei. Bok 2

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-04-11

Slutsåld

Vei har gjort sina gudar stolta. Hon är deras obesegrade förkämpe i meistarileikir. Men det brutala gladiatorspelet är långtifrån över och det blir allt svårare att skilja vän från fiende. Till slut står Vei inför ett avgörande val. Vad är värt att slåss för? Och hur mycket är hon beredd att offra?

Vei bok 2 är den avslutande delen i en episk fantasyberättelse inspirerad av nordisk mytologi. Den har hyllats av såväl läsare som kritiker och översatts till flera språk. Sara Bergmark Elfgren har skrivit den prisbelönade romanen "Norra Latin" och succépodden "P3 Serie: De dödas röster". Hon är en av författarna bakom "Cirkeln", och de andra böckerna i Engelsforsserien, som har översatts till tjugofem språk och filmatiserats. Hon skriver även för teater, film och tevespel.Karl Johnsson är en av tecknarna bakom "Berättelser från Engelsfors". Han debuterade 2010 med serieromanen "Mara från Ulthar" och är även verksam som illustratör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vei. Bok 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En seriebok som golvat mig!
  Gullis lästips (Rönninge), 27 februari 2020

  VEI bok 2 är den avslutande delen i en episk fantasyberättelse som utspelar sig i en värld där verklighet, myt och tro är sammanvävd till en äventyrshistoria inspirerad av den nordisk mytologi.

  "Den här boken tar vid där den första boken slutar där vi får fortsätta följa den obesegrade krigarkvinnan Vei som vunnit de urgamla gladiatorspelet mellan jättar och asar. Nu står hon ensam kvar som jotunjättarnas förkämpe och människorna, hennes vän och vikingakrigare Dal och jättarna i Jotu... Läs hela recensionen

 2. Spännande
  Carolin B, 2 maj 2019

  En väldigt spännande bok, kunde inte lägga ifrån mig den förens jag var klar. Helt fantastiskt skriven och underbart ritad!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna