Och han ska flyga över himlen i mina armar (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
113
Utgivningsdatum
2011-12-02
Förlag
Recito Förlag
Dimensioner
200 x 125 x 10 mm
Vikt
165 g
SAB
Lz Thorsell, Staffan J.
ISBN
9789175170749
Och han ska flyga över himlen i mina armar (häftad)

Och han ska flyga över himlen i mina armar

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-12-02

Slutsåld

I Och han ska flyga över himlen i mina armar berättar den 34-årige journalisten Staffan J Thorsell rakt och gripande om vad han råkat ut för till följd av sitt alkoholmissbruk. Här får vi följa med genom den förnedring och den fara som förlusten av kontroll ofta för med sig, men vi får också en öppenhjärtig bild av den romantik som alkoholisten förknippar med sin drog.

Genom några enstaka, fristående berättelser beskriver Staffan J Thorsell skam, sorg och lycka. Han ger oss inte bara en ovanlig inblick i den beroendes tankevärld, utan berättar också om hur han hanterade ett cancerbesked vid 24 års ålder.

Och han ska flyga över himlen i mina armar är en vacker bok. En viktig bok som hjälper oss att förstå både beroende och andra människor. Staffan J Thorsell själv säger att han drivs av berättandet, och att det är berättandet som låter oss komma närmare och respektera varandra.

«Staffan J. Thorsell analyserar bra. Ett enkelt tilltalande språk drar med läsaren och inbjuder till att dra slutsatser. /../ Detta är en ärlig och läsvärd skildring.»
Ulla Britt Westelius
BTJ-häfte 9, 2012
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »